Şimdi Ara

Epic Games ücretsiz oyunu belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Epic Games ücretsiz oyunu belli oldu
    Epic Games mağazasının bu hafta oyunculara verdiği hediye oyun Grime oldu. Soulslike mekanikler ve Metroidvania tarzı ile Google Stadia döneminde beğenilen yapımlardan birisiydi. Peki oyun neler sunuyor?



    Grime neler sunuyor?



     



    Google Stadia döneminin oyunlarından birisi olan Grime, Metroidvania tarzında geliştirilen bir aksiyon rol yapma oyunu. Sağdan sola doğru akan oyunda görseller ve mistik tema merak duygusunu sürekli canlı tutuyor.



    Ayrıca Bkz.Umuro Game yeni Alparslan mobil oyununu indirmeye sundu



    Silahlarınız canlı ve mutasyona uğrayarak daha güçlü hale gelebiliyor. Yolunuza çıkan düşmanları parçalarken kara delik gibi kalıntılarını içinize çekerek karakterinizi geliştirebiliyorsunuz. Souls mekanikleri barındırdığı için öldüğünüzde ilerlemenizi kaybediyorsunuz ancak puanlar eksilmiyor. Hollow Knight sevenlerin de oynayabileceği bir oyun diyebiliriz.



     



    Grime



     



     









  • Ben almıştım zaten saatler önce , gayet iyi oyun tavsiye ederim.

  • Hollow Knight a bayılırım ama bu oyun beni sarmadı, daha önce alıp iade etmiştim, şimdi bedava verildi, grafikler güzel ama oynanış biraz hantal ve aksiyonun tatmin hissi zayıf. Yine de teşekkürler Epic.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • indiririz kaçarı yok şu ortamda neden indirmeyelim

  • Bir hükümet düşünün ki asli görevi vatandaşının refahını yükseltmek olmasına rağmen Bizim hükümetimiz yaşam standartlarımızi daha da nasil assaglara çekeriz diye uğraşıyor...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.