Şimdi Ara

Dolu C mi Orta D mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, öncelikle baştan belirteyim. Kıyaslama yurtdışı için geçerlidir vergilendirme konusunu konu dışında tutup konuyu saptırmadan fikirlerinizi almak istiyorum.


    Dolu bir c segment araç ile orta dolu sayılabilecek bir Premium D segment arasında kararsız kalmış durumdayım. Sanki hangisini alsam aklım ötekinde kalıcak gibi. Biliyorum dolu araçta bir çok özellik olsa da kullanmayacağım ya da çok nadir kullanacağım ama insanın aklını yinede çeliyor işte. İnsanoğlu doyumsuzuz maalesef.


    Kıyaslamama gelicek olursam. Peugeout 408, 308sw gt paketleri fiyatına göre verdikleri donanımlar ve yeni tasarım anlayışı çok aklımı çeliyor. Ancak aynı fiyata A4 station wagon(bunun tercümesi ne yav :) ) alabiliyorum. Vag grubu herşeyi tek tek opsiyonladığı için maalesef peugeout kadar her özellik araçta barınmıyor. Ancak temel sürüş asistanları (yağmur, far, adaptif farlar, koltuk ısıtma masaj, 3 bölgeli klima, hayalet gösterge) gibi opsiyonları alınmış 0 ayarında f/p diyebileceğim bir araç ile aralarında gidip gidip geliyorum.


    Genel kullanım amacım genellikle uzun yol olucak. Kalabalık bir aileyiz gezmek ana amacımız, e tabi bagajda lazım. Bu durum beni sürekli a4 tarafına itiyor. Ancak bi tarafımda donanımdan yana. Acaba bu durumda olsaydınız seçiminiz ne olurdu ve neden? Fikirlerinize ihtiyacım var, Teşekkürler.








  • C premium segmentte olsaydı belki bir nebze düşünülebilirdi ancak tabii ki a4 çok daha iyi olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolu c yerine boş d'yi seçerim. 9 sene önce param yetseydi comfort golf yerine trend passat alacaktım. daha sonra golf'ü satıp orta passat aldım. çok memnun kaldım. aile için d sınıfı araba birebir. konforu sağlayan şeyler belli:


    -geniş ferah bir araç (geniş aks açıklığı)

    -arkada da tam bağımsız süspansiyon

    -iyi bir klima


    yalnız a4 aynı c serisi ve 3 serisi gibi geniş aks açıklığına rağmen c sınıfına yakın bir iç hacme sahip.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 14 Mayıs 2024; 22:57:22 >
  • Genellikle uzun yol için D segment candır.
    Ayrıca donanım dediğiniz nedir ki 2 gün hevesinizi aldıktan sonra daha bakmazsınız bile.
    Zaten A4'te temel sürüş asistanları var demişsiniz daha ne olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Ufak bir bilgi golf 7 1.4-1.5tsi lar bağımsız süspansiyon.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yolda A4 D segment daha mantıklı, ancak vag grubunda sevmediğim ve beni o grubu almamaya ikna eden kocaman şaft tüneli bu araçtada var. geniş kalabalık aileyiz diyorsunuz, o şaft tüneli huzurlarınızı kaçırabilir.

  • Orta paket Passat sahibiydim, geçen ay aracımı sattım. Golf8 rline içerisine binmemle inmem bir oldu. Söyleyeceklerim bu kadar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bahsettigin dolu dedigin araclarda oyle ahim sahim dolu degil focal ses sistemi bile yok.Ustune 1.2 gibi sacma sapan bi motor.D segmentteki rahatligi onlarda bulamazsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela düşük km ve 3 yaşında megane ile yüksek km biraz hasarlı 5+ yaş passat arasında kalsam şu piyasa şartlarında megane tercih ederim veya bekler ve parayı döndürüp, maaşımı ekleyip gerekirse ufak borçla dolu d alırım.
    Ama siz yurtdışı için demişsiniz dolayısıyla direkt orta d



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 15 Mayıs 2024; 9:48:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt

    biliyorum, sahibi oldum zaten. eğer d sınıfı arkada tam bağımsız süspansiyon sözümeyse atıf orada kastettiğim d sınıfında tüm araçlarda arkada tam bağımsız süspansiyon olduğu. gerçi seyrek te olsa olmayan var; mesela 5008'de yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.