Şimdi Ara

^^^DH FİAT UNO CLUBU^^^ (408. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.145
Cevap
101
Favori
1.424.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Orçun Öztürk O kullanıcısına yanıt

    Ben de yeni uno sahibiyim. Aracımı aldıktan sonra forumu baştan sona okudum. Belki senin için de faydalı olabilir. Aracım seninki gibi enjeksiyonlu değil karbüratörlü. O yüzden bir şey söyleyemeyeceğim. Foruma yazan çok kişi olmadığı için de uzun zamandır girmiyordum. Umarım sorununu çözebilmişsindir.

  • Forumu hala takip eden varsa ne zaman olursa önemli değil bir cevap bekliyorum. Benim parklar ve uzunlar yanıyor ancak kısalar bazen yanmıyor. Bu unoların kısa far rölesi var mı? Araştırdığımda far-sinyal-silecek kolundan - sigorta kutusundan olabileceği söyleniyor. Biri 750 biri 1000 lira ama çalışan parçaları değiştirmek istemiyorum. Sadece sigortadan ya da far rölesi varsa far rölesinden olma ihtimali nedir. Eski araç olduğu için bulunduğum şehirde pek ilgilenmiyorlar. Batman'da yardımcı olabilecek elektrikçi önerisi olan varsa açığım. Eylül ayında muayenem var ve kısalar tam muayene sırasında sorun çıkaracak diye çok korkuyorum.

  • @kelle06 @ kullanıcısına yanıt
    Far rölesini değiştir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevabın için teşekkür ediyorum. Far rölesine giden kablonun fişi yanmış. Değiştirdim sorun şimdilik çözüldü. Kış aylarında sinyallerde - dörtlülerde - sileceğin fasılalı çalışmasında takılmalar oluyor. Yine far - sinyal - silecek kolundan hala şüpheliyim. Kışın yine aynı sorunu çıkaracak mı bakacağız.

  • Korna göbeği bozuldu direksiyonu sağa sola kırınca kendi kendine korna çalıyor soketlerin bulunduğu bakır göbek dağılmış sanırım direksiyonun sökülmesi gerekiyor başına gelen var mı ?

  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.