Şimdi Ara

Comnet çöktü mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İNTERNET GİTTİ LAAA !



  • evet bendede aynı internet yok şuanda yer sakarya. comnet'in internet sayfasına girilemiyordu şimdi ağır açıyor, müşteri girişi yapılamıyor. Sistemde Bir çökme söz konusu heralde.

  • cherami kullanıcısına yanıt
    Aynen siteye zorla giriyor , telefona da ulaşılmıyor
  • akşama kadar düzelir heralde. akşam düzelmezse geceye kadar oda olmazsa sabaha kadar o da olmazsa ertesi gün o da olmadı günler torbayı mı girdi elbet düzelir. :) umarım firma iflas etmemiştir :) onla beraber bizde batarız. :)

  • Tüm Türkiye'de gitti.


    Türk Telekom Ataköy santrali : Türk Telekom Trafik teslim noktası comnet in. Turk Telekom Ataköy santrali sonrasında kendine bağlantıyı aktarıyor.

    LG sayfasından teyit ettiğim üzere comnetin türk Telekom Ataköy santrali bağlantısında arıza var. Dolayısıyla tüm Türkiye'deki comnet internet kullanıcılarının interneti kesildi.


    Nasıl farkettim?

    Önceki açtığım başlıktaki Samsun turk Telekom speedtest sunucusuna tracert arttığımda türk Telekom Ataköy u değil farklı peer leri kullanarak normalde 12 olan ping 100 olarak geliyor. Kendiniz de test edebilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com/isplerden-istediginiz-adrese-kac-ping-alacaginizi-ogrenme-rehberi--156759763




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 18 Mayıs 2024; 15:22:37 >




  • 1 saati geçti bende gideli. Akşama gelir inşallah
  • an itibari ile düzeldi. yaklaşık 1 saat sürdü.

  • internet geldiğinde etiketleyip yazar mısınız? paketim az kaldı da
  • crawlers kullanıcısına yanıt
    bende de düzelmiş teşekkürler
  • valla 3 ay olmuş comnete geçeli, sanırım en uzun arıza buydu. yaklaşık 1 saat sürdü. uptime açısından çok yüksek bir uptimeları var tebrik etmek lazım comneti.

  • zxcasd1006 Z kullanıcısına yanıt

    detaylı ve araştırma içeren cevabınız için teşekkürler.

  • En az kesinti konusunda Türk Telekom en iyisi, arkadından bence Türknet geliyor. 4.5 yıldır Türknet kullanıyorum, toplamda Türknet kaynaklı kesinti süresi 1-2 saati geçmemiştir. 2 yıl önce çökmüştü onu hatırlıyorum sadece.
  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Sizin yaşadığınız sorun altyapı kaynaklı arıza, o farklı benim dediğim farklı. Ben Türknet genel merkezin çökmesinden bahsediyorum.

  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Vallahi ben 4 yıl 8 aydır Türknet'liyim, DSL sorunu hariç PPPoE tarafında sadece bir kere sorun yaşadım, o da tüm ülkede kesilmişiti zaten, 1 saate gelmişti.

  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Comnet'in sorunu daha çok kurulum ve arızalar ile ilgilenmiyor olmaları. İnternet arıza yapıyor adamlar çözüm olarak aboneliği feshediyorlar, böyle iş mi olur :D

  • Türktelekom ataköy santrali ile garip bir durum tespitim var...Bundan 2 sene önce o yılın en fiyat performanslı firması olan ve eski sahibi tarafından yönetilen internet kutusu isimli firmayı kullanıyordum.Bu firma çok fazla popüler olduğu zamanlarda birgün 1-2 saat net gitti türkiye genelinde.Öğerendikki firmanın türktelekom ataköy santralindeki cihazlarında sorun çıkmış...Herneyse firma satıldı eski kalitesi kalmadığı için gıbırnete geçtim.Yine günlerden birgün 1 saat net gitti.Yine öğrendikki ataköy santralindeki gıbır cihazlarında sıkıntı çıkmış kablolarda elektrik kesintisi filan olmuş...Daha sonra superonline da taahütlü uygun bir tarifeye geçtim ve yine türktelekom altyapısında...Yine doğal olarak istanbulda ataköy santralinden geçiş yapıyorum tt altyapısı kullandığım için..Fakat ne alaka ise superonline de 1 yılım dolmak üzere daha 1 kez ataköy santrali kaynaklı sorun çıkmadı...Yani içime şöyle bir kurt düştü türktelekom ,zayıf ,kenfisini çok savunamayacak ,fiyat performans ile ayakta durmaya çalışan isslere bir darbe filanmı yapıyor nedir anlamadım..Her küçük iss in ataköy santrali kaynaklı sorunu yılda 1-2 kez oluyor ama superonline kullanıyorum ve yine tt altyapısındayom ataköy santralindeki hiçbir sorun kaynaklı netim gitmedi...Demekki superonline bu işlere hakim veya tt ye altyapı ücretini fazladan ödüyor ataköy santralinde sol de kesinti olmasın diye...Kaygılarım saçmalık olabilir ama 2-3 yıllık bir analizin,ortaya çıkan kesintilerin sonucu ortaya çıkardığım bir düşünce sadece




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.