Şimdi Ara

Büyük Reset: 2030 da hicbirseye sahip olmayacaksiniz ve Mutlu olacaksiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
3.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Katedral degil 600 yillik cami 50 yil
    Sonra tekrar cami yapildi. Bu konuda rumlari anlarimda 600 yil once atalarinin camiye cevirdigi bir yapinin tekrar aslina dondurulmesini hazmedemeyen ulkemiz vatandaslarinin Katedral olarak kalmasiyla mutlu olacagini anlayamam. Anlasilan kotu aci birakmis Rumlar bile bu kadar aglamadi.
  • İnsalık yoldan çıktı olayıda tam komedi. Sanki önceden insanlık gökyüzü gibi tertemizdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Hocam birşey başlangıçta ne ise odur. Katedralin içine arapça yazı 4 yanına kule dikince o cami olmaz. Hazmedememek demişsin bir de ona gülüyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Corona olayı, TV'de medyada çıkan şeylerle eğlenen insanların pek bi hoşuna gitti. kelebek yakalarken kullanılan fileli kepçeler vardır bilirsiniz. TV 'de bugün "havada asılı virüsleri fileli kepçe ile yakalayabilirsiniz" haberi cıksa yarın sokakta elinde fileli kepçe ile dolaşan insanlar görebilirsiniz.

    bu corona olayından sonra menüde küresel sıcaklama, gıda kısıtlaması , elektrik / internet kesmece var ve onlar başladığında eğlenecek birçok insan da :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ispanyada Cordoba Camisi Kiliseye cevrildi bugun Kilise olarak aniliyor. Ayasofya yapi olarak kubbeli olmasi dolayisiyla zaten camiye benzemektedir. Dahasi yapildigi dönem Hiristiyanlik Hak din idi yani Islamdan önce yapilmisti. Ilahi dinlere göre Cami yapilarak tekrar aslina dönmüstür, cünkü ilahi dinlerde indirilen Kitapla eskisi gecerliligini yitirir. Bu yuzden Hiristiyanlik Tevrat icin eski ahit adini kullanir. Ayasofyadan sonra ilerleyen zamanlarda Kilise yapilari sivri olarak yapilmaya baslandi.


    Ayasofyanin Muslumanlar icin Kutsal Kitapta fethinin mujdelenmesi onu ayri bir önemli kilar. Dahasi o sehri alan komutan ve Ordu icinde methiyeler yapilmistir. Hersey bir yana bugun Ayasofyanin aslina döndürülmesine üzülenler, Istanbulun Rumlara ait oldugu dusuncesindelerdir. Ironik olani ise böyle dusunenlerin geneli Istanbulda yasamaktadir. Fatihin 21 yasinda nasil bir ise kalkistigi ve karsisinda dusmandan baska ne tur zorluklarla ugrastigini anlamak zor olmasa gerek. Bugun Ayasofyayi 50 yil öncesine kadar oldugu gibi camiye cevirmek dunyada yanki buluyor, Istanbulun fethinin dunyada nasil bir ses getirdigini varin siz hesap edin. Evet bir cagi bitiren bir olay oldu. Birsey yeryuzunde basta ne ise öyle kalmaz cogu zaman. Ayasofyaya bircok kez gittim her defasinda büyüleyici havasina kapildim, gercekten cok özel bir yapi. Komsu olarak o kadar yakin olmamiza ragmen, bazi zengin buyuk abi devletlerin pohpohlamasiyla bizi zora sokmaya calisan bir komsu ülkeye verilen iyi bir cevap oldu. Senin niyetin iyi degilse bende iyi niyetle yaklasmam demek oldu, aslinda Yunanli politikacilar cezalandirildi. Halen daha komsu olarak bölgede karsilikli anlasarak adalar ve ege sorununu cözmek yerine halkin ödedigi milyarlarca Euro vergiyi Amerikan ve Fransiz silahlarina yatirarak uzerimize oynamaya calisiyorlar. Gercekten aciyorum hallerine, birgun öyle bir batacaklarki bu defa onlari Almanya bile kurtaramayacak. AB nin sinir guvenligi TR de baslar, bunu ne yazikki ALmanya kadar kavrayamadilar.





  • Bu adam bide elon musk


    Twittere kimlik onayı şartı getireceklermiş oy kullanmak için

    Kimlik şartını her yere getiremeye çalışıyorlar ve korkuyorum yakın gelecekte kimlik onayı yapmadan youtubeden video bile izleyemeyeceğiz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt
    Yerli yabanci basin olsun, Teknoloji siteleri olsun hergun bir Elon Musk haberi gorursunuz. Bu adamin adinin hecmedigi nerdeyse tek birgun dahi bulamazsiniz. Surekli tekrarlamakla ozlleikle bu adam insanlarin bilincaltina ince ince isleniyor. Bunun belki kimse farkinda bile degil. Bugunden sonra bu durumu dikkatle takip edin soylediklerimde hakli oldugumu goreceksiniz. Ben birkac sitede ozellikle meden gergun alakasiz konularla adamin reklami yapiliyor diye birkackez tepki gosterdim. Twitterdeki Profil resmine bakin uzerine bir gosteride giydigi Seytani sembol eden kiyafet var. Bunlarin yaotigi hersey aslinda bir ayin gibi, sadece insanlar bu durumun farkinda degil. Surekli gordukleri icin insanlara bunlar normal geliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İsveç 2025 yılında nakit parayı kaldırmayı planlıyor


    Ülkedeki nakit kullanımı ile ilgili istatistikler yapan İsveç hükümeti, nakit kullanımının neredeyse yok denecek kadar az olması sebebiyle 2025'te nakit parayı kaldırmayı planlıyor.


    https://www.donanimhaber.com/isvec-2025-yilinda-nakit-parayi-kaldirmayi-planliyor--105396


    isvec ve iskandinav ülkeleri bu konuda cok ilerideler oralarda yasamak istemezdim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 16 Nisan 2023; 11:32:27 >
  • Sadece İsveç değil Türkiye dahil bütün ülkeler dijital paraya geçecek.


    Çin modeli kontrol gelecek.


    Millet hala kabul etmek istemiyor dünyayı elitlerin kontrol ettiğini ve sonunda tam kontrole sahip olacaklarını. İstediğin iktidar başa gelsin durum değişmez.


    1. Et yemeyeceksin ( boşuna mı Gates yapay et yatımı yaptı o kadar )
    2. Hiç bir şeyin olmayacak = kiralayacaksın
    3. Hepimize aylık para verecek devletler ve onunla sadece istedikleri şeyleri alabileceksin ( et yok, uçak yok, evde sanal dünyanda yaşayacaksın) böylece dünyayı kirletemeyeceksin (elitlerin düşüncesi) ve dünya kaynakları elitlere kalacak.


    Dijital kontrol, daha önce gördüğün kontrollere benzemeyeecek. En başta paranı yani harcamalarını kontrol edecekler.

    Büyük Reset: 2030 da hicbirseye sahip olmayacaksiniz ve Mutlu olacaksinizDoğu Türkistantwitter
    “Çin’in Doğu Türkistan’daki soykırımına iki kelime itiraz etmek yerine düzmece filyasyonu ve HES kodunu bahane edip 35 milyon mazlum Doğu Türkistanlı'nın sesi ve feryadı olan Doğu Türkistan Milli Meclis Başkanı Seyit Tümtürk'ü susturmayı tercih ettiniz! https://t.co/ZfqkxilOfH”
    https://twitter.com/uygur_haber/status/1375704366309597184




  • Bu arada parada biriktiremeyeceksin ve paralar simdiki gibi suresiz gecerli olmayip belirli bir zaman dilimi icin gecerli olacak. Boylelikle mal ve para biriktirmek imkansiz olacak. Yalna dunya hepten yalan olacak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nucro kullanıcısına yanıt

    Bundan bahsettiğim zaman "zaten şu an nakit para kullanımı az " bahanesine sığınıyorlar

    "Zaten" kelimesi bilinçli yada bilinçsiz bu big reseti destekleyenlerin favori kelimesi olmuş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsviçre parlementosu geçtiğimiz aylarda youtube instagram twitter gibi platformlarda video izlemek için kimlik onaylama şartını onayladı (Verifizierungspflicht)
    Bahane olarak gençleri +18 içerikten korumak denildi

    Almanyada bütün chat ve cloud verilerine kontrol ve tarama şartı getirmek istiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 19 Nisan 2023; 12:59:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemizde Dijital merkez Bankasi ve Dijital paraya gecisin hizli olacagini öngörüyorum, zaten yüksek olan enflasyonda buna insanlari daha kolay ikna edecek. Bunun disinda Elektrikli Mobil araclara deyinmek istiyorum. Büyük reset olmadan önce sancili bir gecis süreci yasaniyor suan tam o sürecin ortasindayiz. Daha önce üretim odakli olan endüstri artik insanlari satin aldigi seyin sahibi olmaktan ziyade kiralama sistemine geciyor ve kullan at devri geride birakilmak isteniyor. Kullandiginiz seylere belli miktarda kira ödeyeceksiniz. Endüstri böylelikle insanlara daha hakim olacak cunku böylelikle bireysel yaptirimlarin önüde acilmis olacak. Normal sartlarda elektrikli mobilize uzun yol icin büyük dezavantajdir ancak yeni dünya insanlari kapali sehirlere hapsetmek istedigi icin ve insanlarin cok uzaga gitmesini öngörmediginden suan insanlar buna hazirlaniyorlar. Birseyler degismeden önce insan davranislari degistirilerek davranissal terapide oldugu gibi bilincalti psikolojik olarak ikna edilir ve hazir hale geldiginde ise degisim olur.


    Bunlari durdurmak mumkunmu evet! Tüm bu degisimlere sebep olanda engelleyende insanlarin kitlesel hareketleri olur. Bilincli insanlar kendine dayatilan bu kolayliklari konforundan vazgecerek özgürlügüne kavusabilir yada ksimi olarak koruyabilir. Konfor insanlarin en büyük düsmanidir bu zamanda. Size konfor saglayanlar sizden özgürlügünüzü ve insan onuruna yakisir bir hayat sürmenizi elinizden alacaklar.


    Tüm Avrupada hizli bir dijitallesme yasaniyor. Daha önce kisisel veriler dolayisiyla radara yakalanipta kendinden izinsiz fotografi cekilmis diye itiraz edilipte cezalarin iptal edilebildigi ülkelerde bile artik bunlar mümkün degil. AB catisi altinda tüm bireysel özgürlükler dijitallesme ile ve onun sart koydugu yönetmelikler ile sinirlandiriliyor.





  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Türkiyedede özellikle büyükşehirler bu zihniyette insanlar ile dolu


    Büyük Reset: 2030 da hicbirseye sahip olmayacaksiniz ve Mutlu olacaksiniz
    Büyük Reset: 2030 da hicbirseye sahip olmayacaksiniz ve Mutlu olacaksinizekşi sözlük
    kağıt para neden yasaklanmıyor sorunsalı
    https://eksisozluk2023.com/kagit-para-neden-yasaklanmiyor-sorunsali--6663481


    Büyük Reset: 2030 da hicbirseye sahip olmayacaksiniz ve Mutlu olacaksiniz
    Büyük Reset: 2030 da hicbirseye sahip olmayacaksiniz ve Mutlu olacaksinizekşi sözlük
    nakit para taşımanın anlamsızlaşması
    https://eksisozluk2023.com/nakit-para-tasimanin-anlamsizlasmasi--7432324


    Büyük Reset: 2030 da hicbirseye sahip olmayacaksiniz ve Mutlu olacaksiniz
    Büyük Reset: 2030 da hicbirseye sahip olmayacaksiniz ve Mutlu olacaksinizekşi sözlük
    2022 yılında hala nakit para kullananların olması
    https://eksisozluk2023.com/2022-yilinda-hala-nakit-para-kullananlarin-olmasi--7280655

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Almanyada 3-4 euro para için halen kartla ödemeyi kabul etmeyen işletmeler var aslında bu iyi bir olay

    Nakitin kalkışı en geç almanyada bile olabilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya Avusturya ve Isvicre gibi ülkelerde insanlar bu konularda daha bilincli ve kartla ödeme diger ülkelere nazaran daha düsük. Örnegin ben kendi banka kartimla hicbirsekilde dijital ödeme yapamiyorum ve sürekli nakit bulunduruyorum. Bunu bilincli olarak yapiyorum. Internet üzeri ödemeleri sadece Paypal üzerinden hallediyorum. Ancak bir markette benzincide filan kartla ödeyemiyorum.

  • Yapabileceğimiz en büyük şey sürekli nakit ödeyip bu düzenin oturmasına engel olmak

    Bazen fark ediyorum kasada falan büyük banknot verince bazı kasiyerler iyice makinede falan kontrol edip bize utanmadan kalpazan muamelesi yapıyorlar bu sinir bozsada mücadeleye devam

    Ve şu puan veren market kartı uygulamalarından uzak durmalıyız bilerek sadece bu kartlarla indirim yapıp ne aldığımızı fişliyorlar bu hatayı zamanında malesef yaptım puan veriyor diye




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 21 Nisan 2023; 12:41:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt
    2001 Yilinda Nasanin 2025 yilinda yapilacaklar Listesinin belgesi sizdirilmisti.

    Uzay arastirma kurumunun bunlarla alakali olmasida ilginc degilmi?

    https://stopthecrime.net/wp/wp-content/uploads/2018/01/01-nasa-thefutureof-war-2-up.pdf

    Cok ilginc seyler iceriyor. Belgeyi okursaniz insanlar artik endustri icin ise yaramaz ve yuk olarak goruluyor. Bu sebeple dogal gelecek sekilde yavasca birtakim havaya salinan partikuller, dusuk dalgali frekanslar, virus ve asilarla sayi istenen seviyeye cekilecek sekilde sonucu kitle imha olacak hedefleri var. Kosaca milyarlarca insan katledikecek, ne varki katil onu katlederken ayni zamanda kurtarici rolunu oynayip onun giveninide kazanacak.

    Hindistanda egitile. Filler gibi. Buyuk bir cukur kazilip uzero agac dallariyla ortulur. Sonra filin cukira dusmesi beklenir. Fil cukira dusunce Siyah giyimli insanlar file vururlar ona iskence ederler. Sonra yine ayni adamlar beyaz giyinip file yiyecek verir yaralarini sararlar. Filin givenini kazanip onlari kurtarici gibi gormesini saglar boylece fili itaat ettirip egitirler. Insanlarada ayni yontem uygulanacak. Onunuze iki secenek konuluyorsa cozum o iki secenekte degildir. Cozum sizin olustiracaginiz 3. secenektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 23 Nisan 2023; 22:27:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Kuzey Avrupali kücük bir kiz hava kirliliginden rahatsiz oldu diye okulunu birakti ve Cuma günleri iklim kirliligine karsi okulu asmaya basladi. Tüm dünya ona odaklandi, kizimiz isitmali evinde yasadigi konfordan rahatsiz imis. Ona kulak veren politikacilar hemen insanlarin karbon ayak izini azaltmasi gerekirse dünyayi marabalarin kücük bir alanda hapsedilerek yasamasini nasil saglayacagini dusunmeye basladi. Ayni zamanda ayaginda ayakkabi olmayan ve elmas madenlerinde isci olarak calistirmak icin annesine tecavüz edilerek dünyaya gelen ayakkabisiz cocuklar o pis ortam icinde zehirli kimyasallarla saatlerce biraz yiyecek icin calistirilirken kimse onlarin sesini duymuyor.


    Sesine kulak verdikleri Kuzey Avrupali kizimiz ise yine onlarin kendi sectikleri biri. Ayni kiza ilerde baska misyonlarda yükleyecekler. Bu kiz simdilik insanlari dünyada kapali kutulara hapsetmek icin bahane üreticisi olarak kullandilar.

    Bakin Karantina dönemi o kapali kutu yasamin bir alistirmasi idi. Birsey yapilmadan önce insanlara mutlaka gösterilmesi gerekirki bilincalti buna hazirlanip kabul etsin. Hicbirseye sahip olma ama mutlu ol, demek, kapali bir cezaevinde ol ama bundan rahatsiz olma, cunku eger böyle yaparsan sana dünyayi kirletiyorsun suclamasini yapmayacagiz demektir. Suclamalar önemlidir, örnegin Nazi Almanyasinin yaptiklarinin bedelini sonradan dogan Alman nesli bu sucluluk duygusuyla cekmistir halada cekiyor ve ayni sebeple Almanya Amerikanin uydu devleti olarak yasamaya mahkum ediliyor. Özgür bir Avrupa icin kendi basina davranmaya calissa Nazi olarak damgalanacaktir.





  • Özellikle avrupali gencleri big reset icin maşa olarak kullaniyorlar



    Büyük Reset: 2030 da hicbirseye sahip olmayacaksiniz ve Mutlu olacaksiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 25 Nisan 2023; 21:37:45 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.