Şimdi Ara

Biceps ve triceps için kaç hareket kaç set yapılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu an haftada 2 kez çalışıyorum her bölgeyi. Biceps için bir gün Barbell Curl, incline Dumbell Curl ve hammer Curl yapıyorum. 3 gün sonra da Dumbell Curl, Preacher Curl ve concentration Curl yapıyorum. Hepsini 3 set 8-10 tekrar yapıyorum ve tükenişe gidiyorum. Triceps için de Pushdown, kickback ve Skullcrusher yapıyorum. Yine 3 set ve 8-10 tekrar. Sizce yeterli mi bunlar. Az mıdır. Kollarım yeterince gelişmiyor sırt ve göğüse göre.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hangi hareketi yaptığının hiçbir önemi yok. İyi bir pumpın üstüne kasa iyice hasar verirsen zaten kas kendini belli eder ben bittim diye. Yani yeterli olup olmaması senin bileceğin iş. Ağrısı geçmeden aynı kası tekrar çalışma. Yani aynı kası haftada 2 kez çalıştırma şartını gözden geçirmek isteyebilirsin. Çünkü bazı zamanlar tekrar çalışmaman yararına olur.


    İki kas için de bence 2şer hareket seç. 4 set+1 tükeniş yapabilirsin, tekrar sayısını senin belirlemen gerek. Preacher Curl gibi saçma hareketleri de yapma bicepsini eline alırsın. Çok korkunç bir hareket moruk, yapılacak bir şey değil hele ağır gireceksen tövbe ya...

  • Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Preacher curl hissiyatını seviyorum ama izlediğim bazı videolardan sonra tırsmıyor değilim  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.