Şimdi Ara

Acer Nitro 5 Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Acer Nitro 5 AN 515-45 cihazımı 4 ay önce satın aldım. Aldığım günden itibaren ekranda aniden masaüstünde veya video izlerken vs. yatay çizgiler çıkıyor, birden ekran kapanıp açılıyor hatta kapanıp açılmıyor bazen ama arkadan hala ses gelmeye devam ediyor. Bu durumda güç tuşuna basıp kapatmak zorunda kalıyorum. Ürünü 2 defa servise gönderdim sorunumu çözemediler. Buradan bir çözüm bulmak istiyorum artık bilgisayarı kullanamıyorum ne yaptıysam olmuyor. DDU aracılığı ile ekran kartı driverlarını silip güncelledim, olmadı. Format attım Win11'den 10'a geçtim yine olmadı. Bilgisayarımı kullanamıyorum yardım edin.


    Sistem özellikleri:

    Amd Ryzen 5 5600H with Radeon Graphics

    RTX 3050ti harici ekran kartı

    8GB Ram

    144Hz









  • İade et hemen kabul etmezlerse THH başvur. Tamiri dahi kabul etmemeye çalış çünkü 2 sene geçince tekrar bu problem başlayabilir.

  • OptikForm kullanıcısına yanıt

    hocam servis donanımsal sorun yok diyip gönderiyor yazılımsal bir sorun olma ihtimali var mıdır peki?

  • Yazılımsal olsa bile servis çözmek zorunda hiç affetme önce şikayet var'a yaz. Genelde buradan da çözüyorlar çünkü senin bu şikayetini binlerce insan görecek orada.

    Detaylarını fotoğraflarını uzun uzun yaz.

    Baktın sana yeni laptop vermiyorlar git THH başvur.

  • OptikForm kullanıcısına yanıt

    hocam iade için geçen gün satıcım Amazon ile görüştüm doa raporu istedi. Rapor için servisi aradım o da Arena Bilgisayara yönlendirdi, Arena da gönder bakalım diyor ben bu raporu almak için göndermek zorunda mıyım servisine zaten 2 kere yetkili servise gitmiş bu bilgisayar elimde videoları fotoğraflı ilk zamanki tarihiyle birlikte kanıtları var. Daha fazla servise göndermek istemiyorum açıkçası

  • foxithegod F kullanıcısına yanıt

    Gönder bence raporu istediğin gibi vermezlerse daha iyi şikayet vara daha uzun yazarsın bu sefer Amazonu, Arenayı da işin içine kat illaki çözülür.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.