Şimdi Ara

A2 Ehliyet sınavında güzergahtan kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, A2 ehliyet için kursa yazıldım, toplam bir 10 saat ders aldım. Slalom, 8 çizme, engelden kaçma gibi şeyleri çok kolay yapabilecek seviyeye geldim. Buraya kadar sıkıntı yok fakat sınava 2 gün kala hocam güzergahta motor sürmeyecek miyim dediğimde arabayla turlatıyoruz videoya çek ezberle kardeşim sürdürtmüyoruz dediler.


    Parkuru yaptım. Trafiğe girdim, 2 hatamdan dolayı kaldım. Birisi sürekli 1. ve 2. viteste kullandığımdan motor çok bağırmış, ikincisi önümdeki araba yeşil ışıkta bekledi bende sağ şeritte bekliyordum hareket etmedi 10-15 saniye bende sol sinyal verip soluna geçtim makas attın deyip bu 2 sebepten bıraktılar. Tamam benim hatam ben kabulleniyorum fakat sürücü kursu bana daha önce hiç güzergahta sürdürtmedi. Sürdürtse illaki orada da hata yapacaktım ve uyaracaklardı, sınavda kalmayacaktım. Ayrıca sınav günü kursiyerlere takılan kulaklıktan bana takılmadı. Sürücü kursuna hala sürdürtmeyecek misiniz, sınavda kaldım dememe rağmen sürdürtmeyeceklerini söylüyorlar.


    Herhangi bir işlem yaptırabilir miyim MEB tarafından?









  • 2007 yılı sonlarına doğru Kadıköy Kuştepe' de yürürken kaldırımdaki tabelada yazan "A2 Ehliyet 100 TL" yazısı dikkatimi çekti ve içeri girip 100 TL' ye kaydımı yaptırdım.

    B' den A2 ehliyet alacağım için ders yoktu sadece direksiyon snavına girecektim.


    Hayatımda hiç motorsiklet kullanmadığım ve sınavın nasıl yapılacağını da bilmediğimden paraya kıyıp Honda Firması' nın Gebze Fabrika alanında düzenlediği Motorsiklet Sürüş Teknikleri kursuna kaydoldum.

    İlk 2 kuru aldım ve vitesli motorlarla çok düşük hızlarda akrobatik sayılabilecek teknikleri öğrettiler.


    Sınav günü geldiğinde ise bğyğk bir hayal kırıklığı yaşadım:

    Sınav alanı bir ilköğretim okulunun bahçesiydi.

    Sınav konusu ise birbirinden 40-50 metre mesafede iki kuka arasında vitessiz skutır motoru düşmeden götürüp getirebilmekti.


    Sınavdan sorunsuz geçtim...

  • Ehliyet sınavlarında görev alan bir öğretmen olarak net sürücü kursunuz hatalı. Mutlaka aracı güzergahta sürmüş olmanız gerekir. Aracı rahat kullanıyor olmanız gerekir sürekli yüksek devir veya düşük devirde araç kullanımı hatadır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt

    Komisyon üyelerine söylediğimde onlarda aynı şeyi söyledi onların bir belgesi var sizin sürücü kursu motoruyla trafiğe çıkıp eğitim almanız gerekiyor dendi. Sizce şikayet etsem haklı çıkar mıyım? Kurs parasına gelince almayı biliyorlar eğitim 0.

  • xnemesishd45 X kullanıcısına yanıt
    Şikayet etseniz işleme alınır ancak giden hakkınız konusunda bir şey yapılabileceğini sanmiyorum. Bir de nasıl kanıtlayacaksınız o var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt

    slm b sınıfı için 4. sınavdan kalan kişi aynı kursdan +4 hak alırsa ne ücret öder yaklaşık yoksa yeni kursa yazılmakmı mantıklı.

  • babus0606 kullanıcısına yanıt
    Sürücü kursu ücretleri hakkında bilgim yok maalesef.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 hafta boyunca her gün 20dk parkur, 40dk güzergah çalıştırdılar ben alırken. Sizin kurs yakıt parasını düşünüp hatalı uygulama yapıyor.

  • öğrendim 12 saat kurs ücreti istiyorlar. 12*750=9000tl

  • ben a2 ehliyet aldığım dönemde yanlış hatırlamıyorsam bizden imza alınmıştı uygulama dersi aldığımıza dair. evrakta hangi eğitimi kaç saat aldığımız yazıyordu. size imzalatılmadı mı böyle bişey

  • ErkekAdamınNickiUzunOlur kullanıcısına yanıt

    hayır 14 saat aslında kağıt üstünde 10 saat anca aldım imza falan yok bitince seni sıraya alıyorlar bir smsle şu ğüne kadar sınav ücreti yatırın yatırınıcıda sonran şu ğün şu saatte sınavınız var oarada olun diyor

  • kursa kaç para verdiniz ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.