Şimdi Ara

2024 F/P Otel Fırsatları (381. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil
5 sn
8.183
Cevap
539
Favori
586.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt

    Şu görüntüye göre konuşacak olursak havuz olayı gayet makul ancak sahil olayı ciddi soru işareti.


    3 gündür aktif bi otel ama doğru düzgün yorum paylaşım vs yok.

  • t3ksas kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba Swandor Kemerle Topkapı arasında gittik geldik. Acente Topkapıyı önerdi onu aldık. 2 yetişkin 1 çocuk 9-14 Temmuzda 45k ya geldi wp ile. Daha önce Sidede başka bir otel almıştık. Sigortadan iptal edip bununla değiştirdik kampanyaya girince.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Evet bende hergün yorumlara bakıyorum henüz birşey yok ortada.Sanırım biraz daha bekleyeceğiz detaylı yorum ve videolar için.Ama kötü bile olsa artık iptal etme lüksümüz kalmadı,4 gecesine verdiğim parayla şimdi pansiyonda bile kalamam.İyi düşünelim iyi çıksın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

    NORM COLLECTION TARAFINDA YUVARLAK KAFEYE BENZER BİR YER YOK HAVUZ YOK,

    ACABA YAN TARAFLA BİRLEŞTİRDİLER Mİ YARIN ARAYIP SON DURUMU SORMAK LAZIM



    2024 F/P Otel Fırsatları
  • hcifci34 H kullanıcısına yanıt

    Acabası yok hocam sen konuyu kaçırdın muhtemelen. Yan taraftaki alanı almışlar. Restore etmişler.


    Bungalow dedikleri odalar yan tarafa ait.


    Şuan o konuda netiz gibi bişey.


    Benim açımdan tek soru şuan sahilin durumu.

  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt

    yeni reklam çekimi yapılmış instagramda var bu yeni tarafın hiç resimleri yok

    eski tarafın resimleri olunca kafam karıştı,

    rus bir turizim kanalı yetişmedi 17 mayısa ertelendi diyordu,

    genel olarak tereddüt etmeye gerek yok alan genişlemiş daha ferah olmuş ay sonu resimler yüklenir sanırım,

    alan herkese hayırlı olsun



    the norm door Fact-Sheet-2024_391.file_.23112023.1803.655f8513e27e17.96040676.834



    2024 F/P Otel Fırsatları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcifci34 -- 14 Mayıs 2024; 0:8:43 >
  • hcifci34 H kullanıcısına yanıt

    Bu bilgileri norma ait değil. Geçen seneki otele ait. Norm adıyla yenilendi. Paylaşımlar norm adıyla yapılıyor ama çok çelişki var.


    Şuan için ihtiyacımız olan şey güncel deneyimler ve yorumlar :)

  • senayakbas kullanıcısına yanıt
    Hocam merak ettiğim bir konu Fırsat diye paylaşım yaptiginiz otellerin hepsinde konaklama gerceklestirdinizmi eğer evtse birşey diyemem lakin konaklama gerceklestirmeyip sadece fiyat anlamında paylaşıyorsanız Kusura bakmayın biraz anlamsız gelir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kronik02 K kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmadım kibar dilinizden dolayı ama ben de sizin yorumunuzu anlamsız buldum.
    Oteller konusunda detaylı araştırma yapıp çevreme de bu konuda çok geniş çapta paylaşımda bulunan biri olarak hangi otel ortalama olarak ne kadar eder/ ne kadarın altı bu otel için fırsattır ne kadarı değildir bu konuda bilgime güveniyorum.
    Sizin mantığınızla yola çıkarsak, kişiler konaklamadığı oteli önermemeli tezinizden ilerlersek turizm acentelerindeki satış temsilcilerinin konaklamadıkları oteli misafirlere önermemeleri gerekir.
    Bu cevabın yeterince tatmin edici olacağını düşünüyorum...

    Değerlendirmek veya değerlendirmemek herkesin hür iradesi, size uygun gelmiyorsa mesajlarımı geçin gitsin, benim amacım ulaşabildiğim herkesle bilgimi gönüllü olarak paylaşmak.
    Saygılar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne kaba olmak için bir sebep nede laf sokmak için bir sebep yok her görüşe saygı duyduğum gibi sizin gorusunuzede saygı duyarım hoşuma gitsin veya gitmesin
    Detaylı araştırmanıza birşey diyemem lakin insan konaklamadigi yer için ne kadar eder veya etmez kararını nasıl verebilirki buda kişiden kişiye değişir herkezin beklentisi aynı değil sonuçta

    Evt benim Mantigima yada düşünceme gore konaklamadigim tesisi önermem onersem dahi buda belli başlı tesisler olurki buda herkez tarafından bilinen tesislerdir
    12 senedir deniz tatili yapan birisi olarak Sağ olsunlar sürekli dile getiririm Son 5 yılıni başka arkadaşlarda olsa özellikle @gorkemnalbant ve @fettah arkadaşlara danisirim ve gerektiğinden fazlada başlarını agritirim ve her ikiside gitmedigi hiçbir tesisi ornermediler ve önerdikleri tesisleri dahi yinede araştırmam gerektiğini kararı benim vermem gerektigini dile getirirler hatta Şimdiye kadar Acentelerden öneri almadım almamda şayet konaklayip öneriyorsa o ayrı Lakin burası Ne bir acentenin konusu nede Temsilcisinin yeri Sanırım

    Değerlendirme tabi ki kişiye kalmisla beraber kişi hizmet nasıl restoran yoğunluğu nasıl hangi alkol markaları veriyor şişe bira veriyormu veriyorsa kaç çeşit ve hangi markaları veriyor alakart restoranlarin menüsü nasıl ve gitmeye degermi mini club nasıl vb sorulara cvp verilebiliyorsaniz ne Âlâ şimdiye kadarki geçiyordum açık söylemek gerekirse merakima yenik düştüm gerçekten Deneyimleyipmi paylaşım yapıyor diye 🤔

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Bu forumdaki her türlü deneyimlenmiş olsun ya da olmasın tavsiyenin, yorumun, fikrin çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Dileyen bu forumu okusun, dileyen tavsiyelerden yararlansın ya da yararlanmasın herkesin kendi bileceği iş. Gitmediyseniz tavsiye vermeyin demek yerine dileyen okumasın ya da değerlendirmesin. Sanki hiç işimiz yok gibi lütfen gereksiz tartışmalarla birbirimizi üzmeyelim ve lütfen herkes gittiği ya da gitmediği otelle ilgili tavsiye vermeye devam etsin ki biz de bu kıymetli bilgilerden mahrum kalmayalım.

  • Kronik02 K kullanıcısına yanıt

    siz öyle düşünüyor olabilirsiniz. ama ben tersini düşünüyorum. benim gibi düşünen de oldukça fazla forumda.


    size şöyle somut bir örnek vereyim. geçtiğimiz kış erken rezervasyon döneminde kurban bayramı için 5 gece titanic deluxe belek 42bin liraydı. şimdi bunun fırsat olduğunu bilmek için titanic'e gitmek mi gerekli ? bunu paylaşan arkadaş olmasa ben bu fırsatı kaçırmış olacaktım. anlamsız dediğiniz olay bana 70binlik oteli 42bine aldırdı.


    benim açımdan son 1 yılda bu konuya yazılan EN ANLAMLI VE EN FAYDALI mesajdı.


    ve hatta bu olaydan yakınlarıma da bahsettim toplam 6 aile gidecez titanic'e. o arkadaşı sürekli anıyoruz teşekkür ediyoruz.


    sizin fikrinize de saygı duyuyorum anlamsız bulabilirsiniz ama emin olun düşünceniz yanlış. her sene 2-3 uhd otele giden biri ve yıllardır bu konuyu düzenli takip eden biri olarak söylüyorum. bırakın herkesi dilediğini yazsın. herkes kendi özelinde değerlendirsin.





  • Hocam kötü niyetle yazmadığınıza eminim ancak olayı çok yanlış anlamışsınız.
    12 yıl turizm sektöründe eski kapanan Anı Tur'da çalıştım (Ankara Optimum AVM ve Kentpark AVM Anı Tur şubelerinde)
    Birçok otel ziyaretinde bulunduk,personel ve müşteri görüşmesi yaptık.Ancak marka bilinirliliği,tecrübe,fotoğraf,video ve yorumlarla kendi ziyaret etmediğimiz otelleri de müsterilere önerdiğimiz oldu.Senay Hanım da kesinlikle bu bilgi birikimine,tecrübeye sahip ve kendisi bu forumda ben de dahil belki yüzlerce kişiye yardımcı oldu,bilgi verdi.
    Örneğin Maxx,Voyage,Titanic vs önermek için tüm otellerine gitmenize gerek yok,edinilmiş tecrübelerle doğru fiyat varsa tabiki öneri yapılabilir.Ya da 50-55 k bütcesi olan bir forumdaş Granada almak üzereyken aynı fiyat üzerinden ona Akra Kemer öneren kişinin Akra Kemer'e gitmiş olmasına gerek yok,onun daha iyi otel olduğunu zaten biliyordur.
    Bu arada diğer forum konularında dolaşırken bu forumun ne kadar saygılı,elit,bilgili ve faydalı olduğu çok net belli oluyor. @senayakbas hocam başta olmak üzere zaman ayırıp katkı sağlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Herkese selamlar,sevgiler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • arkadaşlar youtube da crystal palace luxury resort otelin inceleme videosunu izledim. crystal otellerinden bir kısmı "luxury" adı altında konsept yükseltme kararı almış bilginiz olsun.

    centro,tat beach, prestige ve palace otelleri artık premium kategori deniliyor. yalnız inceleme videosunda gördüğüm kadarıyla alkollü ve alkolsüz içeceklerde iyileştirme gördüm. onun dışında somut olarak premium sayılacak bişey yok gibi.


    alkollerde olmeca,gold label, absolute vs görünüyor. baileys , safari ve malibu da var. bunlar eskiden yoktu.

  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

    şenay hanımla birlikte sizinde çok emeğiniz var hocam paylaşımlarınızı yorumlarınızı dikkatle takip ediyoruz saygılar 2024 F/P Otel Fırsatları 

  • bodrum norm collection ne durumda arkadaşlar otel açıldı mı? giden gelen var mı acaba? Haziran başında oraya gideceğim yetişmezse süreç nasıl işliyor?

  • investing kullanıcısına yanıt

    Otel açıldı arada fotoğraf fln düşüyor ama sayısı çok az.


    İlk detayları sizden alıcaz sanırım :)

  • alitaro A kullanıcısına yanıt

    Premium kategorisi zaten Niravana otelleriydi, onları da Maxx Royal, Cullinan seviyesi mi yapacaklar ne düşünüyorlar acaba :)

  • Selamlar arkadaşlar bayram için max 35k bütçe ile önereceğiniz otel var mı ? Akdeniz ege farketmez 2 yetişkin için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scienly S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Beklentinizi çok yüksek tutmazsanız 4 gece olarak bütcenize uygun bazı tesisler mevcut.

    *Sorgun Akadia Luxury +16 ( Geçen sene açılan yepyeni bir yetişkin oteli,müşteri memnuniyeti iyi, kusuru ise denize uzak shuttle servisle gidiliyor)
    *Club Nena
    *Euphoria Palm Beach Resort
    *Justiniano otelleri (Park Conti,Deluxe ve Club olmak üzere 3 tane)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 14 Mayıs 2024; 12:44:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.