Şimdi Ara

zyxel wre2205 Çöktü Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar herkeze selam zyxel wre2205 acses point kulanıyorum yanlış bir firware yükledim ara yüze ulaşamıyorum ve resetlemiyor araştırdım fakat kurtarma pro yazılım vs yok bir çözüm bulamadım yardımlarınıza ihtiyacım var :(((( şimdiden herkeze cok teşekkürler.
     zyxel wre2205 Çöktü Yardım Lütfen.



  • Üründe hangi ışıklar yanıyor kardesim bilgi verebilir misin ? Cihazın arayüzüne giriş yapmayı şu adımları izleyerek deneyebilir misin ?

    Öncelikle Wre2205 cihazını bilgisayara ethernet kablosu ile bağla, ardından cihazın üzerinde bulunan anahtar tuşuna 20 saniye basılı tut, cihazı fişten çekip tekrar tak ve power 'ın sabitlenmesini bekle.

    Sonra sırasıyla ;

    Denetim Masası > Ağ ve internet > Ağ ve paylaşım merkezi > Soldaki panelden bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin > Yerel ağ bağlantısı ( ethernet ) simgesinin üzerine ters tıklayarak özelliklere giriş yap. İnternet protokolü sürüm 4 yazan kısma çift tıklayarak giriş yap. Aşağıdaki ip adresini kullan seçeneğini seç ve 1. satıra : 192.168.1.55 yaz
    2. satıra tıkladığında otomatik olarak dolacaktır. 3.satır boş kalsın ve en alttan Tamam 'a tıkla, gelen ekrandan tekrar tamam 'a tıkla. Son olarak bir internet tarayıcısı aç ve adres satırına 192.168.1.2 yazarak arayüze erişmeyi dene. Eğer giriş yapamazsan farklı tarayıcıdan deneyebilirsin kardesim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.