Şimdi Ara

ZTE MF286 R (SUPERBOX) Yazılım sorunu. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
4
Favori
21.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetalcam54

    Tmobile Polonya yazılımı kullanıyorum arayüzünde normalinden fazla ayar yapmaya izin veriyor

    hocam merhaba attığınız linkteki dosyanın içindeki exe ye sağ tıklayıp winrar ile aç dediğimde söylediğiniz klasörü bulamıyorum acaba tekrar atma şansınız varmı

  • ilkert kullanıcısına yanıt

    Merhabalar zte mf286r modemin orjinal arayüzünde ip kısıtlama seçeneği mevcut mu Turkcell arayüzünde mevcut değil mi

  • ilkert kullanıcısına yanıt

    dostum senden Allah razı olsun. paylaşımın sayesinde sorunumu çözdüm. NETGSM hattım çalışmıyordu. Firmware değişikliğinden sonra ayarlarını yapınca hemen çalıştı. Süper çalışıyor. çok teşekkür ederim.

  • Merhabalar konuyu baştan sona okudum ve farklı forumlarda bu konu veya benzeri hakkında bilgiler edindim. T-mobile pl yazılımını yükledim, düzgün çalışıyor ve beğendim, aslında aradığım özellik band locktu. Fakat modem kendi kendine güncelleme yaptığı zaman update failed dedikten sonra internet bağlantısı kesilyor, wan ipv4 adresi bulunamıyor. Bunun herhangi bir çözümü mevcut mu ? Başına gelen oldu mu ?

  • Merhaba. Ben yabancıyım ve Türkçe konusunda tam olarak yetenekli değilim. Dün TurkTelekom'dan ZTE MF286R modemini aldım, ancak hızı oldukça düşük. OpenWRT yüklemek istiyorum, ancak Wikide yazılanları hiç anlayamadım. Bu konuda bilgili birinin, adım adım nasıl yapılacağını bana anlatabileceğini düşünüyorum. (TTL adaptörü satın alırım) Ayrıca, eğer mümkünse, biri video çekip YouTube'ta paylaşabilirse çok minnettar olurum - eğer böyle bir video yoksa, bana nasıl yapılacağını anlatırsanız, ben adım adım nasıl yapılacağını gösteren bir video hazırlamak için elimden geleni yaparım. Umarım bu konuda yardımcı olacak biri çıkar ve nasıl yazılım atılacağını açıkça öğretir. Şimdiden teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.