Şimdi Ara

Zorunlu Trafik Sigortası Teklif Almada Sigortacı Peşinde Koşmaya Son!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, 2009 model Accent Era sahibiyim.18 eylül tarihinde aracımın ZTS süresi dolacağı için sigorta teklifleri araştırmaya başladım.

    Önce keçili reklam ı olan firmadan teklif almak istedim,ama maalesef internet sitesinden gerekli bilgileri girmeme rağmen bana teklif vermedi.Teknik bi arıza falana dedi daha sonra tekrar deneyin dedi,ertesi gün tekrar denedim yine aynı uyarıyı verdi.İkametgah adresimin Batman olmasından mı kaynaklı bilmiyorum teklif alamadım.Daha sonra arayan soranda olmadı.Zaten bu firmaya biraz soğuktum.

    Daha sonra koalalı reklamı olan firmadan teklif alayım dedim.3-4 firmadan teklif çıkardı.Daha sonra aradılar firmadan.Verdikleri teklifi yüksek buldum.Geçen sene %5 geçikme zammı ve devlet müdahelesinden önceki zamanda 800 TL ye yaptırdığım sigorta için bu sene bana 710 TL teklif yaptılar.Hangi firma olduğunu sorduğumda da paylaşamayacaklarını söylediler.Düşüneceğimi söyleyip kapattım.Benim beklediğim teklif 500-600 TL bandında bir teklifti.

    Son olarak kendim sigorta şirketlerinin internet sayfalarına girip,araç bilgilerimi girerek teklif almaya başladım.Yaklaşık 20 tane firmanın sitesinden teklif aldım.Teklif almakta çok kolay,TC kimilk No,Plaka ve ruhsat seri no yeterli (yeni araç için ABSİS no lazım).20 firmadan teklif almam toplam 1 saatimi almadı ama uğraştığıma değdi.12.000 TL teklif edende oldu ama en uygun teklifi 580 TL ile Halk Sigortadan aldım.Daha sonra bulunduğum yerdeki Halk Sigorta acentesine gittim,ruhsatı verip teklif almak istiyorum dedim bana aynı fiyatı çıkardı.Üstüne 4 taksit yaptım vade farksız.

    Biraz internet bilgisayar kullanmasını bilen arkadaşlara bu yöntemi kullanmalarını tavsiye ederim.Her firmanın sitesinde Trafik Sigortası Telifi alma menüsü var.Sadece biraz zaman ayırıp sabırlı olmak lazım.







  • Doğa sigorta var oda ucuz çıkarıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç batmobil mi?

     Zorunlu Trafik Sigortası Teklif Almada Sigortacı Peşinde Koşmaya Son!!



    hasankeyfteki baraj işi noldu balığa gidiyon mu oraya




  • prof1576 P kullanıcısına yanıt
    niye soguksunuz keçili reklama hocam? ayrıca telefonla teklif alabilirsiniz, site cogu zaman calısmıyor.
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Aracım accent era 1.6 otomatik vites.Benim gözümde kendi çapında bi Batmobile :)

    Hasankeyf in eski haraketliliği yok terör olaylarından dolayı.Balık işi çok ilgi alanım değil.Ama hasankeyf kafa dinlemek için idealdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atrix1212

    niye soguksunuz keçili reklama hocam? ayrıca telefonla teklif alabilirsiniz, site cogu zaman calısmıyor.

    Geçen sene tekilf aldığımda daha uygunteklfler bulmuştum.Arayan arkadaşa ordana yaptıracağımı söyledim(20-30 TL daha uygundu).Ama telefondaki şahıs 20 TL için mi bizi tercih etmiyorsunuz deyince ayar oldum.Sana ne kardeşim 20 TL benim için önemli belki.Bu tavırlarından dolayı kılım kendilerine biraz.
    Sitelerinin çalışmaması da büyük bi ayıp bence.Online sigorta hizmeti veriyorsun ve siten çalışmıyor,kapat git dükkanı o zaman.Oraya araç bilgilerimi girmişim telefon bilgilerimi girmişim bi zahmet onlar arasın beni.
  • kecili reklama sakına aramayin.fiyatları kafadan 200 300 yuksek.bide en iyi teklif bizde diyor.aradım soyledim nasıl en iyi teklif sizde diye.aldıgım policeyi gosterdim.yemin ederim cevap veremediler.
  • Bu zaten hep yaptigim birsey

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parası çok olana 3 e 5 e bakmayana uygun biryer.Normal vatandaşa gelmez çok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muradisdan kullanıcısına yanıt
    Ben bi sene farkettim böyle biseyi bundan sonra kendim bakacam tekliflere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyi teklifi yine bulundugunuz sehirdeki kasko sirketin bayisi yapiyor.mesala ben kırsehir deyim.onde sigortam neti aradım 1200 tl dedi. sonra arabayi aldıgım dogus oto nun kendi icinde bulunan şirketi(vdf kredi) aradım.1100 tl dedi.bulundugum sehirdeki firmayi aradım.980 tl dedi.peşin alıcam dedim.900 e indi.diğer firmalara belki bi ortalığı kızıştırırım dedim.kendi şehirimdeki bulunan axa nın bayisine camur atmaya başladılar.yok lacivert sigorta o dediler.yok kan parasi vermiyorlar dediler.bu sefer bulundugum sehirdeki firmayi aradim.adam okadar samimiydiki adam bana cıkartacagi kaskonun ornegini mail olarak attı.full kasko ve mavi kasko(en dolu paket orjinal servis garantili) diger firmalara soyledim hayırlı olsun dan başka bişey diyemediler.bu sigorta işinde yalan dolan soyleme cok oluyor heralde.butun firmalar birbirine camur atiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.