Şimdi Ara

Zor bir kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum en son kasa kaldı, lakin aradığım kasayı bulmakta zorluk çekiyorum öncelikle 305*203 boyutlarında Gigabyte AB350-gaming 3 ATX anakartım var bu anakartın sığabileceği maksimum ayaklar dahil yüksekliği 42,4 cm geçmeyecen tam boy yada büyük boy pencereli bir kasa aramaktayım bulan gören duyan varsa bir yardım lütfen. Araştırmalarım sonucu Inwın 703 buldum ancak sitesinde her ne kadar yüksekliği ayaklar dahil 432 mm göstersede (bu arada ayakların yüksekliği 17 mm araştıra araştıra bir videoda denk geldim)bu hali ile işimi görüyor fakat başka kasa özelliklerinde de ayaklar hariç göstermiş yükseklikleri bu yüzden güvenip sipariş geçmedim. Bir adet Everest marka buldum ancak Everest da almak istemiyorum açıkçası.



  • O zaman ufak bir maceraya girmeniz gerekecek. Anakartı mini-atx olarak güncellemeniz gerekiyor. En azından mini-itx in kasa konusunda bir çok marka ve modeli bulunmakta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FoxPark

    O zaman ufak bir maceraya girmeniz gerekecek. Anakartı mini-atx olarak güncellemeniz gerekiyor. En azından mini-itx in kasa konusunda bir çok marka ve modeli bulunmakta.

    Maalesef öyle bir şansım yok, iade süresi çoktan geçti satmaya kalksam bi sürü dert.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.