Şimdi Ara

ZİEBART FAYDALI MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
22.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cama filme ziebart 300$ istiyodu senin aldığın uygun fiyat nedir
  • cam filminin fiyatı neymiş öyle ya
  • 300$ fena degilmis kac cam icin o para

    Bende zafira war onu yaptirmak istiorum...
  • ön cam hariç hepsini yapıyolar.koyuluğunu sen seçiyorsun.5-6 kat film çekiyolar yok önleyici yok süzücü falan filan.ömür boyu garantili

    linkler burda

    http://www.ziebart.com.tr/CamFilmi.html


    bu arada zam yapmışlar 2 ay önce sorduğumda 300 dü şimdi 340$ yapmışlar.diamond galsda 200 dü 300$ yapmışlar.keşke yaptırsaydık o zaman

    http://www.ziebart.com.tr/perakende_fiyatlar.html




  • Arabayı sıfır aldıysanız ziebart denilen olayı kendileri bedava yaptırıyorlar.
    Ben tam uygulatacaktım ki, bir çok bilirkişi tarzındaki insan :) çok gereksiz olduğunu ve arabanın orjinalini bozmamam gerektiğini söylediler. Şu anda bedava fişi elimde olmasına rağmen yaptırmadım.
    Araştırdım gerçekten de bana gereksiz bir uygulama olarak geldi.

  • o elindeki bedava fiş sadece koltuk koruması olsa gerek fordda öyle yaptı bize.koltuk korumsaı veriyo bi gidiyosun bi bağlama çekiyolar hoop döşeme koruma ve diamond glass yaptırıp çıkıyosun.özellikle ford herkese yapıyo onu.
  • sonuç cumartesi sabahı işe geldiğimde şirketin aracı yeni asfaltlanmış bir yoldan geçmiş ve araç zifte bulanmış bir kısmını çıkartamadık bunu görünce soluğu ziebartte aldım
  • Sonunda yaptırdın yani :) memnun musun bakalım ?
  • valla henüz yeni olduğu için yorum yok ama adamlar bir yıl garanti verdi bir yıl içinde aracın içinde veya dışında ne olursa ücretsiz temizliyorlar.
  • Temizlenir evet arkadaşım o güvenceyi vererek iş yapıyorlar .Hayırlısı olsun inşallah
  • Kimleri görüyoruz forumun bu bölümünde?
  • selam arkadaşlar ben annemin aracını ziebartlattım ustune 600 ytl para baydım bu da yetmezmiş gibi,deri koltukları gitti jeepin annem delirdi:)
    kendi arabamı arkadas tavsiyesi ile car wax a götürdüm cok uygun fiyata hem boya koruma hem motor koruma yaptırdım üstüne bir de 1 yıllık garanti belgesi verdiler ücretsiz bakıma çağırdılar arayıp aynı işlemler yenilendi şimdi pırıl pırıl aracımla s virajındayım:)car wax dan razı olsun:P
    soran arkadaşlar web sitesine baksın çünkü bir sürü yerleri var ama ben ataşehirdekine gittim..kolay gelsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: haser82

    Birde bu araçlarda ziebart olayı var boya koruma iç döşeme koruma gerçekten işe yarayan birşeymi ben bu iki hizmetinide yaptırmayı düşünüyorum iç mekan toz tutmuyormuş ve yağlı veya sulu birşey döküldüğünde leke kalmıyormuş dış yüzeyi ise 1mm kalınlığında bir tabaka ile kaplıyorlarmış yeni aracı yapmaya değermi yoksa aracın orjinalliğimi bozulur.


    Yav arabanın sacı zaten en fazla 1 mm, boya mikronla ölçülüyor öyle şey olur mu?

    Gerçekten koruma saplayıp sağlamadığını ancak 4-5 sene sonra anlarsın. Mesela bizim otoparkta 2 tane mondeo var aynı renk. Birinin güneşten rengi açılmış, diamond gloss yaptırmış olan diğeri hala ilk günkü gibi. Bu farkı 4-5 yaşındaki bir arabanın kapı içindeki boyalarla dış boyası arasında da görebilirsiniz.

    Normal cila gibi uygulanır ve boyanın üstünde bir iki mikron kalınlığında camsı bir tabaka oluşturur. Şayet arabada önceden çizik varsa, uygulama çiziğin daha da belirgin görünmesini sağlar, yani bir büyüteç vazifesi görür. Bu nedenle diamond gloss boya koruma sadece 0 km araçlara yapılır. Oluşan tabaka tabaka kuş pisliği UV ışınları, tuz gibi zararlı etkenlere karşı boyayı korur. Ama bu cila da bir süre sonra boya gibi uçarak etkisini kaybeder. O yüzden senede bir yenilenmesi gerekir. Bu arada boya korumanın aracın çizilmesini önleyici bir fonksiyonu yoktur.




  • +1
    Ayrıca araca 1 kere ziebart yaptırdın mı her sene yenilemek gerekiyor. yoksa eski halinden beter görünüyor. Bence para tuzağı bunlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: haser82

    Birde bu araçlarda ziebart olayı var boya koruma iç döşeme koruma gerçekten işe yarayan birşeymi ben bu iki hizmetinide yaptırmayı düşünüyorum iç mekan toz tutmuyormuş ve yağlı veya sulu birşey döküldüğünde leke kalmıyormuş dış yüzeyi ise 1mm kalınlığında bir tabaka ile kaplıyorlarmış yeni aracı yapmaya değermi yoksa aracın orjinalliğimi bozulur.


    sana bu sorunun cevabını yarın ya da cuma günü vericem çünkü ziebartta olan aracımı yarın alıcam...fiyat yüksek diyenler ise aracınız fordsa önce bi vurun aracınızı sonra serviste hasar indiriminden ziebarta sokabiliyosunuz hemde 220 ytl toplam ücretle iç dış ve motor koruma ve parlatma...ben kapıyı vurmuştum servise götürdüm bana böyle bi seçenek sundular tamam dedim bende... ayrıca bilip bilmeden atıp tutanlar çoğunlukta bu konuda... yok hep yapılması gerekmiş yok bi farkı olmuyomuş para tuzağı falan filan...eğer öyle olsaydı garanti vermezlerdi adamlar yaptıkları işlemler için...ayrıca araba bu eve sokmuyosun dışarda yağmur kar çamur sinek vs vs... tabiki aynı şekilde kalmayacak yapmayın allah aşkına çocuk bile güler bu dediğinize...




  • Ben bu konuda, başlattığımız bir kampanyadan bahsetmek istiyorum.

    Polytop Oto Temizlik ve Koruma Sistemleri İzmir Uygulama Merkezi olarak kullanılmış otomobiller ile ilgili olarak bir kampanya başlattık.

    Kullanılmış otomobiller için; Boya parlatma + boya koruma 99 YTL+kdv

    Yeni Otomobiller için ise boya koruma 99 YTL+kdv (Bunun yanında döşeme koruma + halı koruma + deri koruma + vinil koruma hediye ediyoruz)

    Boya koruma sisteminde her uygulamada boya tabakası üzerinde yaklaşık 1 mikron kalınlığında bir tabaka oluşur. Biz bu uygulamayı iki kat olarak yapıyoruz. Böylece daha dayanıklı ve daha kalın bir boya koruma tabakası elde etmeye çalışıyoruz. Uygulama süresi yaklaşık 4 saat.

    Salih ALPBAZ
    Makina Müh.
    www.polytopizmir.com




  • yarisi aldiğimda ic koruma yaptirdim....

    yani gogusluk biraz daha gec toz tutuyor arabanin dosemelri siyah gecenlerde koltukta bi leke vardi nemli bezle sildim hemen cikti... ziebert oldukca etkili ama

    siyah dosemeleri cok silmek gerekiyor toz vs vs...
  • ben de iç-dış koruma yaptırdım.dış koruma gloss diamond.sizce gloss diamond bu kadar fiyat farkına değer mi? diğer firmaların çok cazip dış koruma teklifleri var.ziebart'ın bir üstünlüğü olmalı bu kadar farklı ise fiyatı..
  • ben aracamı ocak 2010 da aldım cruze.. iç koruma hediye verdiler istanbulda anadolu yakaındaki ziebart da yaptırdım.. 15 gün sonra birkaç damla kahve döküldü :) ve halen çıkartamadım :) dış korumaya gelince bence fiyatları çok pahalı bu konuyu biraz araştırdım servislerde dış koruma yapılıyor ben opel samsun da da yaptırdım 150 tl verdim ziebart da bu fiyat 500 tl idi sonuçta bence ziebart faydasız reklamını iyi yapıyor ben fayda görmedim...
  • arabamı yeni aldığımda iç dış ne varsa yaptırdım 3-4 sene devam ettirdim hiç bişeye faydası yok arabanızı cilalı yıkattırın aynı sonucu alırsınız kuş pisliği kahve dökülmesi zor tozlanma vs. hikaye kuş pisliğini 48 saat koruyormuş bende oldu adamlara itiraz ettiğimde böyle dediler yani herşeyi koruyor yaptırırken ama başınıza bişi geldimi bahane çok paranız çoksa yaptırın bana göre hikaye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.