Şimdi Ara

ZİBRO KLİMALAR İLE YAŞAMINIZI DEĞİŞTİRİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değişen iklim koşulları nedeniyle dünyamız sürekli ısınmaktadır. Özellikle uzun süren aşırı sıcaklık yaşam gücümüzü azaltır. Kendimizi yorgun ve halsiz hissetmemize neden olur. Geceleri ise uyku problemi ile karşı karşıya kalırız. Bu sorunun çözümü için klima en ideal cihazdır.

    Daha Saglikli Yasam Ortami için
    Zibro, en son teknoloji sayesinde size yüksek sogutma kapasitesine sahip klimalar sunar. Klima sogutma islemini yaparken bir yandan da, havadaki nemi ortadan kaldirir bu sayede sizin daha rahat bir ortamda yasaminizi saglar. Ideal ortam, ortalama 22ºC’lik bir sicaklik ve ortalama %50’lik bagil nem oranidir. Bu ortama Zibro’da ‘RAHAT YASAM ALANI’ diyoruz, yani vücut ve ruhun en iyi performans gösterdigi ortam. Evinizde sicaklik ve bagil nem orani bu seviyede olunca kendinizi daha rahat ve daha dinç hissediyorsunuz. Ayrica saglikli bir iç iklimi için havanin temiz olmasi da son derece önemlidir. Havanin temiz olmasi herkes için gereklidir ama özellikle nefes darligi, saman nezlesi veya alerjisi olan kisiler için çok daha fazla önemlidir. Bu nedenle Zibro Markali klimalarimizda, 3M™ ?ltresi, aktif karbon filtresi ile ekran filtresinden olusan benzersiz bir filtre paketi vardir.


    Herkes için bir klima
    Zibro, herkese klima sahibi olma imkanini sunuyor. Bunun için tasinabilir ve sabit klimalardan olusan yepyeni bir ürün yelpazesini olusturmustur. Zibro size iki yillik uluslar arasi garanti sunmaktadir.



    ZİBRO DUVAR TİPİ SPLİT KLİMALAR İLE KALICI ÇÖZÜM


    Rahat iklim yönetimi
    Zibro klimalar sağladığı iklim yönetim sistemi ile evinizde kaliteli yaşam ortamı sağlar. Serinletme esnasında hava rutubetini alır ve içerideki havayı üç filtre aracılığıyla temizler.

    1.
    enzim aktif filtresi (mikroplara karşı)/healty-dust filtresi
    2.
    aktif karbon filtresi
    3.
    ekran filtresi



    İnverter nedir?
    Bilindiği üzere en büyük enerji harcamaları sık durma ve sık çalışmalarda meydana gelmektedir. Inverter teknolojisi klimanızın, mahallin soğutma veya ısıtma ihtiyacına göre kapasitesini kendisinin ayarlayabilmesidir. Bu sayede kompresör frekansını ayarlayarak durma ve kalkmalar minimize edilmiştir. Bunun sonucu olarak enerji tüketimi %35’ler oranında azaltılmış ve daha hassas sıcaklık kontrolü sağlanmıştır.

    Inverter ile Geleneksel Klima Arasındaki Farklar
    Zibro, geleneksel klimaların yanı sıra yeni DC Inverter’i de piyasaya sunuyor. Japonya’da üretilen bu klimalar, Inverter teknolojisine sahiptir. Yeni DC Inverter kliması, programlanmış oda sıcaklığının ayarına göre serinletmeyi ve ısıtmayı tamamen otomatik olarak ayarlıyor. ‘Kendini Yönlendiren bu klima, kompresörü yüksek bir hızla döndürüyor. Böylece oda çok hızlı bir şekilde serinlenir veya ısınır. İstenilen sıcaklığa ulaşıldığı zaman kompresör hızı, oda sıcaklığını sabitleştirmek için adım adım azaltılır. Sabit bir kompresör hızıyla çalışan klimalar, oda sıcaklığını ayarlamak için kompresörü açıp kapatmaları gerek. Bunun getirdiği sonuçlar da gürültünün daha fazla olması ve aynı zamanda enerji kaybı. Zibro’nun DC Inverter kompresör hızını gürültüsüz ve daha büyük bir etkinlikle ayarlıyor.


    Rahat iklim yönetimi
    Zibro’nun klimaları çok etkili serinlik veya sıcaklık sağlar. Serinletme esnasında hava rutubeti alınır ve içerideki hava üç filitre aracılığıyla temizlenir. 1.
    enzim aktif filtresi (mikroplara karşı)/healty-dust filtresi
    2.
    aktif karbon filtresi
    3.
    ekran filtres


    Klimanın Özellikleri
    Sökülebilir, yıkanabilir ön pano Otomatik çalışma LCD ekranlı uzaktan kumanda Kendi kendine teşhis fonksiyonu Otomatik başlama fonksiyonu Küfe dayanıklı hava filtresi Hava temizleme filtresi Yüksek etkinlik: enerji seviye A En etkin çalışma DC Rotary kompresörü Aç/Kapat zamanlayıcısı Uyuma zamanlayıcısı Hızlı başlama fonksiyonu Sıcak başlama fonksiyonu Sirkülasyon ayarı Otomatik panju







  • bu kadar mı
    ???????
    negatif iyon,, yada gümüş iyon nano vs. yok mu?
  • Degerli kardesim Zibro klimaları anlatırken garanti süremizde ufacık bir hataya düşmüş 2 yıl değil 5 yıl dır garanti süremiz
    Ayrıca klimalarımız negatif iyon verme özelliğine sahiptir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.