Şimdi Ara

Zenfone 5 Lollipop Güncellemesi Sonrası Yaşadığım Sıkıntılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Geçen hafta forumda görüp telefonuma Lollipop güncellemesini yükledim. Yükledikten sonra bazı hatalarla karşılaştım bunları paylaşmak istedim. Asus'a da mail attım bu sorunları umarım en kısa zamanda çözerler de eski versiyona geri dönmek zorunda kalmam.

    1. Ekran kilitliyken daha önce üst bildirim çubuğunda koyu renkte görünen simgeler güncellemeden sonra çok silik göründüğü için gün ışığında whatsapp ya da başka bir uygulamadan bildirimim var mı diye mutlaka ekran kilidini açmak zorunda kalıyorum.



     Zenfone 5 Lollipop Güncellemesi Sonrası Yaşadığım Sıkıntılar

    2. Güncelleme öncesinde ekran kilidi açıkken gelen çağrılar tam ekran görünürken güncelleme sonrasında ekranın yukarı kısmında ufak bir mesaj bildirimi gibi görünüyor telefonun sesi kısıkken ya da başka bir uygulama açıkken gelen çağrıları dikkatli olmazsanız kaçıracağınız anlamına geliyor.


     Zenfone 5 Lollipop Güncellemesi Sonrası Yaşadığım Sıkıntılar

    3. View Cover (Pencereli kılıf) Takılıyken rehberimde kayıtlı isimleri Bilinmiyor olarak gösteriyor, kapağı açmadan kimin aradığını göremiyorum.


     Zenfone 5 Lollipop Güncellemesi Sonrası Yaşadığım Sıkıntılar

    4. Bildirim çubuğunda görünen simgelerin bazıları (İçi renkli olanlar Turkcell,Yapı Kredi aklıma gelenler) kare içleri boş olarak gösteriyor. Bildirim çubuğunu yukarıdan aşağı indirmeden hangi uygulamadan bildirim olduğunu göremiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bvgra -- 8 Haziran 2015; 0:36:19 >







  • 2. dedigin sey bir sorun degil cok iyi bir ozelliktir bence. ekranda birseyle ilgileniyorsun cagri gelince bi anda gidiyor ya da yanlislikla cagriyi cevapliyorsun. bu sekilde yukarda cagri bildirimi geliyor sende rahatca cevap veriyorsun. dikkat edilmezse fark edilmeye bilir diyorsun. sonucta 5 inclik bi ekrana bakiyoruz, fark edilmeme gibi bir durum imkansiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

    2. dedigin sey bir sorun degil cok iyi bir ozelliktir bence. ekranda birseyle ilgileniyorsun cagri gelince bi anda gidiyor ya da yanlislikla cagriyi cevapliyorsun. bu sekilde yukarda cagri bildirimi geliyor sende rahatca cevap veriyorsun. dikkat edilmezse fark edilmeye bilir diyorsun. sonucta 5 inclik bi ekrana bakiyoruz, fark edilmeme gibi bir durum imkansiz

    aynen doğru dedin hocam
  • Bende güncellemeden 2-3 gün sonra durup dururken telefonla tekrar konuşamaz oldum sesim karşı tarafa çok cızırtılı gidiyor ne su kaçtı ne de bi darbe aldı yine güncellemelerden mi yoksa donanımsal mı çözemedim. Sesi hoparlor moduna aldığımda sesim net şekilde giderken normal modda konuşamıyorum. Video çekerkende aynı durum söz konusu sesi cızırtılı kayıt ediyo bu problemi benden başka yaşayan var mı? :(
  • hocam benimde 3g de hızım yavaşladı. lolipop sonrası 3g oldu sana 2g hızında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.