Şimdi Ara

Z1 COMPACT HALA ALINIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan galaxy j7 kullanıyorum ama büyüklüğü benim için cidden problem oluyo bu yüzden cihazımı daha küçük bir cihazla değiştirmeyi düşünüyorum başta aklımda z3 compact vardı ama çok aramama rağmen bulamazdım dün doğubankta yurtdışı cihazi kayıtsız sıfır z1compact buldum.fiyatı 450 tl sizce alınır mi performansı j7 ye göre nasıldır.Bide şu kayit işini pasaportsuz halletmenin yolu var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yardımcı olacak kimse yok mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Sadece cihazın işletim sistemi anlamında güncel olmaz. Performans olarak istediğini rahatlıkla alırsın. j7 de hızlı bir cihaz ama z1c'de farkı görürsün. Fiyat da çok uygun geldi bana. Bence alınır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aytamal

    Hocam hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Sadece cihazın işletim sistemi anlamında güncel olmaz. Performans olarak istediğini rahatlıkla alırsın. j7 de hızlı bir cihaz ama z1c'de farkı görürsün. Fiyat da çok uygun geldi bana. Bence alınır.

    Kusura bakma mesajını daha yeni görüyorum peki pasaportsuz kayıt ve yedek parça konusunda bir bilgin var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek parçayı tedarik etme anlamında sorun yaşamazsın. En kötü aliexpress var. Pasaportsuz kayıt işini bilmiyorum. Ama forumda biraz araştırırsan rahatlıkla bulursun.

    Ben G2 kullanıyorum 2.5 senedir. Sadece bataryasını değiştirmem gerekiyor. Performan açısından hala yeni çıkan orta-üst segment telefonların üzerinde bir cihaz. Z1c de aynı dönemin cihazı ki G2'den daha performanslıdır.
  • z1c gunumuz cogu ıhtıyacını rahat karsılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.