Şimdi Ara

Yusuf Erdoğan transferi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yusuf erdoğan için 1.5milyon euro konuşuluyor. Siz de rahatsız olmuyor musunuz benim gibi? Trabzonu ihya etmeye çalışmak mı görevimiz ? Eğer bu transfer olursa Ahmet Nur Çebi hakkında olumlu düşüncelerim tamamen yok olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Olcay 200bin euro bu daha da garip tamam hiç beğenmiyorduk Olcayı ama as takım oyuncusuyken gitti. Bu işlerde bir iş var.
  • Beleş moting varken ffp varken yusufa 1,5 anca trabzonlu Anc verdirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu tartışmaya gerek yok As oyuncunu bedavaya gönderip onun yedeği bile olamayan oyuncuya 7-8 kat fazla paraya almak tartışılmaz derecede acizliktir. Pepe ile yükselen seviye Marcelo gönderip Yusuf alarak düşürülmemeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Yusuf Erdoğan konuşuluyor, çok yetenekli bir futbolcu, takip ediyorum. Trabzon'da oynuyor mu, oynamıyor mu, karar nedir bilmiyorum. Bu konuda da son kararı yönetim verecek. Trabzonspor niye bırakıyor, biz alır mıyız bilmiyorum. Gündeme gelirse olumsuz olmam, her iki kanatta da oynayabilir"



    Bu sözleri 2 gün önce Şenol hoca söyledi. Kendisi istediyse alınır bu kadar net yok anç yok umut güner diye boş boş sallamayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takimin tamamini 30 ustu bonservissiz yabancilardan mi kuracaz? Yerli genc alternatifler lazim. Hem takim ruhu hem de dinamizm acisindan. Burda herkes yuzufa ts de oynayamamis oyuncu gozuyle baksa da oyle degil. Cok buyuk potansiyeli var. Dogru takimda dogru hocayla ve turk oyuncusunun genelde top noktasina eristigi 25-26 yaslarinda buyuk patlama yapar. 1.5 milyon gibi bir bonservis basının abartmasidir buyuk ihtimal. 1 civari bir bonservis ederi de var ama. Gidip moting falan alana kadar yusufu tercih ederim. Kanat rotasyonu q7 babel yusuf gokhan ideal olur. Ben arasinda devamli oynayacagi bir takima kiralanmasini istiyorum. Form tutmasi icin surekli oynamasi lazim onun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.