Şimdi Ara

Yurtdışından Parça alma (Kendim alıyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler herkese.Bu sene pc ile ilgilenemeyeceğim için pc mi sattım.ve seneye temmuz , ağustos gibi abdye gideceğim.Ekran kartı,Anakart,SSD,Soğutucu,işlemci ve belkide psu almayı düşünüyorum.Hava alanında takılır mı ? Ayrı bi ücret ödemem gerekir mi? Türkiyede garantisi nasıl olur? Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim , iyi forumlar.



  • uçak kilo sınırında ve valizime sığması konusunda sıkıntı çıkaracağı için eski kasamı kullanacağım.Kasa almıycam yani
  • Hocam ben kasa ile birlikte komple getirdim bilgisayarımı. Bilgisayar mini-itx kasadaydı o zamanlar, kabin valizi ile getirdim.

    Ondan önceki seferlerde de arkadaşıma anakart, işlemci, ekran kartı getirdim. Kutularında valizdelerdi. Hiçbir şey olmuyor.

    Bir de benim başıma hiç gelmedi ama valizine denetim için açtık etiketi yapıştırılmış ve o arada da valizindeki değerli eşyalardan olmuş arkadaşlarım var. Bence sıkıntı olursa o olur. Özellikle Türkiye'de ilk İstanbul'a inenlerin başına geliyor.

    Tabi bunlar benim deneyimlerim. Sizinkiler çok farklı da olabilir, ama genel olarak herhangi bir kanuni engel yok ve satış için getirmediğiniz anlaşıldığı sürece çok rahatlıkla istediğiniz bilgisayar parçasını getirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.