Şimdi Ara

Yurtdışında olup Türkiyede olmayan opsiyon..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Yarın CLA200 AMG sipariş edeceğim. Araç full+full olucak. Ancak Mercedes-Benz'in Cla200 modeli için diğer ülkelere sağladığı opsiyon bize sağladığı opsiyondan çok çok fazla. Aktive Park Assistance gibi ve birçok özellik Türkiye'ye gelen Cla'larda yok. Ben Mercedes-Benz servislerinden birine yurtdışındaki opsiyonları istediğimi söylesem bunun için fazladan 10-15 kağıt öderim desem cevapları ne olurdu? Ona göre bu akşam hazırlayayım arkadaşlar şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wawacell_159 -- 25 Mart 2015; 0:06:20 >



  • Deneyip görmeden bir şey söylenemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapan arkadaş var mı varsa bilgi verirse diye sormak istedim.
  • Talep yok, insanımız gerekli görmüyor diye stoktaki araçlarında olmayabilir ama özel sipariş verir 2-3 ay beklerseniz premium markalarda hemen her özellik gelir. Full+full olduğunu düşümdüğünüz aracıda bence bir kez daha inceleyin zira premium markalarda neredeyse opsiyonun sınırı yoktur, araç fiyatı kadar opsiyon listesi vardır neredeyse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 25 Mart 2015; 0:26:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    Zaten normal almaya kalksak da 2.5 ay bekleticeklerini söylediler. Yapabiliyoruz yani böyle bir şey?
  • wawacell_159 kullanıcısına yanıt
    Normal şartlarda olması lazım, neticede para verip özel sipariş araç getirtecrksiniz olmaması için sebep yok, olmaz derlerse başka bayiye sorun o da yok diyorsa onların ayıbı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiyeye gelmesinde yasal veya teknik bir sakinca yoksa ki yok gozukuyor cunku baska Mercedes modellerinde var.
    Yurtdisinda bu donanim CLA da sizin istediginiz motor ile sunuluyorsa bir ihtimal getirebilirler.
  • Istedigin opsiyonlari ekletip cikartabilirsin. Fakat galerici agzi ile degil de gercek full+full bir mercedes ıstıyorsan, alacagin aracin fiyati iki katina cikar emin ol :) istersen site uzerinden konfig edip fiyatlari inceleyebilirsin. Ozel siparis oldugu icin biraz bekler ama gonlune gore aracina kavusursun

    Sonradan opsiyon ekletmek icin mbclubtr admini fatih beyle konusmani tavsiye ederim. Bu konularda tr en yetkin kisi. Servisler bile yapamadiklarini kendisine danisiyorlar. Devamli stuttgart fabrikada egitimler ve ozel tanitimlarda. Ve cok yardim sever kimsenin gonlunu kirmayan birisi. Kendisinden retrofitler hakkinda daha iyi bilgi alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    Hacı abi sende 328i var galiba imzanda gördüm. Ne düşünüyorsun bu araç için memnun musun sürüş dinamikleri vs. nasıl bi araç?
  • buna halk dilinde premium kazığı denir.
  • CLA ya 160 bin falan verecekseniz vermeyin demezler. Para fazla geliyorsa alın. Passat da alabilirsiniz her türlü opsiyonla 150 bine falan.
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Cla alacak adama passat onermek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wawacell_159

    Hacı abi sende 328i var galiba imzanda gördüm. Ne düşünüyorsun bu araç için memnun musun sürüş dinamikleri vs. nasıl bi araç?

    Ben cok memnunum valla. Ozellikle surus dinamikleri konusunda cok keyifli. Eger onceliginiz surus dinamikleri ise CLA her ne kadar guzel bir arac olsada onden cekis arac almazdim. Bana gore ayni keyifi ve hissi vermiyor.
  • Kardes c amg al bari hem arkadan itis hem çok daha kaliteli malzeme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkan1zek

    Kinayeyi anlamayacak kadar aptal olmayın. 150 bine amg si satılan cla az geliyor arkadaş üzerine eklettigi donanımların üstüne bir de yurtdışından donanım getirtmek istiyorum diyor. Bu akıllıca 170*180 bini vermek ama benim passat al demem mantıksız öyle mi? Kusura bakma da A serisinin sedan haline bu paraları vermek ahmaklıktır sonuçta C sınıfı araba. Kimse bana para onun parası ister alır ister almaz demesin buraya konuyu açmışsa yorum bekliyordur. Alın yorumum "AHMAKLIKTIR".

    Nasıl bir özgüven ile insanlara ahmak falan diyebiliyorsunuz? İsterse B sınıfına 100 bin verir size ne?
    O zaman bende vw alanların hepsi ahmaktır diyorum. Passat yerine 70 bine de d sınıfı araç var, yada o fiyatlara ikinci el E sınıfı araçlar falan var.

    İnsanlara saygılı olunuz lütfen.




  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Ahmaklık değil zevk meselesidir. Cla45 AMG bana fazla spor, Cla200 AMG hoşuma gitti alıcam. Parayı mezara mı götüreceğim? Ben de passat beğenmiyorum şahsen. Tanıdığım çok var premium marka otomobili olmasına rağmen şahine binen, dediğim gibi zevk meselesi..
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Almayacak adama söylemesi kolay geliyor. Madem premium marka alıyorsun dolusunu alıcaksın ki zevk alasın. Ayağımı yerden kessin düşüncesi var birçok kişide. Asıl "Ahmak" olan adamlar Passatın boş modellerine o paraları veren adamlardır. Sonuna kadar katılıyorum size



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wawacell_159 -- 27 Mart 2015; 17:32:36 >
  • Sana katiliyorum alicaksan dolusunu almak mantikli ama sirf ille de her sey olsun diye para vermek gereksiz. gercekten isine yarayacak kullandiginda sana keyif verecekler donanimlari secmek en guzeli.

    mesela aktiv park gercekten kulklanacak misin ya da kullansan bile cok mu isine yarayacak? Arabanin otomatik parketmesi mi nemli yoksa ben kendim parkederim AMG gibi ozel bir aracim olsun her gaza dokundugumda zevk alirim mi onemli.

    Ha cevap kisiden kisiye degisir. Sen kendin icin onemli olani belirle burada yazilanlara da bakma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.