Şimdi Ara

Yurt Dışından Cep Telefonu getirmede son durum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
8
Favori
135.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar koreden telefon alacağım havaalanında işleme veya vergi filan alıyorlar mı ?
  • ARKADAŞLAR KORELİ BİRİNDEN SAMSUNG S2 GALAX MODELİ CEP TELİ ALDIM.PASAPORTA İŞLETMEYE TÜRKCELL BAYİSİNDEKİ ARKADAŞLARA GÖTÜRDÜM.*#06# DAHİL ÇOK UGRAŞTILAR İMEİ NOSUNU ÇIKARAMADILAR.ARKA ETİKETİDE KORECE İMEİ YAZMIYOR.ORJİNAL SAMSUNG.KUTU İÇERİGİDE YOK. BU TELEFONUN İMEİ NOSUNU NASIL BULABİLİRİZ.TELEFONUN İÇERİGİNDE KAYITLIMIDIR. ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM SAYGILAR.
  • YURT DİŞİNDAN POSTA YOLU İLE TELEFON GETİRMEK (HEDİYE DAHİ OLSA) YASAK....... GERİ GÖNDERİRLER
    YURT DİŞİNDA İSENİZ TURKİYEYE GELİRKEN BERABERİNDE GETİREBİLİRSİNİZ (PASAPORTUNUZDA TURKİYE GİRİŞ MÜHRÜNÜN TAM OKUNMASINA DİKKAT EDİN )

    BU ARADA YURT DISİNDAN GELEN TELEFONLARA DİKKAT EDİN (GERCİ BİLEMEZSİNİZ)SAHTE OLABİLİR ADAMLAR BİREBİR KOPYA YAPIYORLAR KUTUSUNA KADAR HER ŞEYİ İLE GERCEK ZANNEDERSİNİZ YAZILIMI DAHİ GERCEK YAZILIM AMA ÜRÜN SAHTE
    TURKİYEDE SATILAN BİR ÜRÜN YURD DİSİNDA ORTALAMA (ÜLKEYE VE NEKLİYEYE GÖRE DEGİŞİR )%10\ 15 FİYATI DÜŞÜK OLUR EGER O URÜN %15 ALTINDA DÜŞÜK OLURSA O BİLKİ SAHTE DİR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: özgürüm

    ARKADAŞLAR KORELİ BİRİNDEN SAMSUNG S2 GALAX MODELİ CEP TELİ ALDIM.PASAPORTA İŞLETMEYE TÜRKCELL BAYİSİNDEKİ ARKADAŞLARA GÖTÜRDÜM.*#06# DAHİL ÇOK UGRAŞTILAR İMEİ NOSUNU ÇIKARAMADILAR.ARKA ETİKETİDE KORECE İMEİ YAZMIYOR.ORJİNAL SAMSUNG.KUTU İÇERİGİDE YOK. BU TELEFONUN İMEİ NOSUNU NASIL BULABİLİRİZ.TELEFONUN İÇERİGİNDE KAYITLIMIDIR. ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM SAYGILAR.

    KARDEŞİM SEN O TELEFONA SİM KARTI TAK KULLAN SANA MESAJ GELECEKTIR (ŞÜ İMEİ NUMARALI TELEFONU KAYIT ETTİRİN DİYE)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: özgürüm

    ARKADAŞLAR KORELİ BİRİNDEN SAMSUNG S2 GALAX MODELİ CEP TELİ ALDIM.PASAPORTA İŞLETMEYE TÜRKCELL BAYİSİNDEKİ ARKADAŞLARA GÖTÜRDÜM.*#06# DAHİL ÇOK UGRAŞTILAR İMEİ NOSUNU ÇIKARAMADILAR.ARKA ETİKETİDE KORECE İMEİ YAZMIYOR.ORJİNAL SAMSUNG.KUTU İÇERİGİDE YOK. BU TELEFONUN İMEİ NOSUNU NASIL BULABİLİRİZ.TELEFONUN İÇERİGİNDE KAYITLIMIDIR. ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM SAYGILAR.

    arkadaşım buldun mu numarayı bende aynı sorunu yaşıyorum
  • bende 5 kasım tr girişli pasaportun var ama hiç tel kaydı yaptırmadım htc nın güzel bi modeli varmı kayıt yaptırayım.
  • cebimde 3 telefonla havaalanında sıkıntı yaşamadan gelme olasılığım nedir sizce?
  • Arkadaşlar bu padlerdede durum aynımıdır? çinden bir pad getirtmek istiyorum internetten siparişle o da gümrükte takılırmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YorumcuQ

    Arkadaşlar bu padlerdede durum aynımıdır? çinden bir pad getirtmek istiyorum internetten siparişle o da gümrükte takılırmı?

    şansına bahtına %50. yakalananda var yakalanmayanda ama yurd dısından aldıgınız ürünü geri iadesini alabiliyorsan sorun yok gğmrükte yaücretini verirsin yada yasaklı ürün ise geri gönderirse paranı geri almakta zorluk cekebilirsin en az 15 25 günde geri gider budurumu karsı tarafa anlatman gerekir tam bir risk işi yani. ing bilmende sart
    yurd dısindan aldıgınız fırmalara kişilere dikkat edin dolandırılabilirsiniz beni iki sefer dolandırdılar
  • Arkadaslar merhaba, ben size basimdan gecenleri anlatayim yukarda bi kac sey sormustum size butun sorunlari hallettim ve abartilacak birsey yokmus. Ben kendim icin internetten dell venue pro telefon aldim yaklasik 50$ kadar kargo parasi odedim ve cihaz 1 haftada elime ulasti sim kart taktim telefon kilitli cikti fakat satin alirken kilitsiz yaziyordu ve bende satici ile gorustum sorunun tr bolgesi ile alakali oldugunu soyledi bati ve avrupada kilit problemi cikmamis daha once fakat satici benden bi kac bilgi istedi tag no servis no imei vs bunlari yolladim kendisine ve oda dell ile gorusup kilit kodunu yolladi ve ilk yolladigi kod ile tlf kullanima acildi tek sorun pasaport kaydi kaldi tr deki herhangi bir sim karti yurt disindan getirilen bi cihaza ilk taktiginiz anda telefonun tam 1 ay kullanim suresi var bunuda unutmayin tam 28 gun kullandim ve internetten bi site buldum bu sitede telefonunuzun imei sini yolluyorsunuz yasal bi sekilde 89 liraya cihaziniz pasaporta kaydediliyor. Kayit evraginida adresinize postaliyorlar ve bunu yapanlar milyonlarca telefon kaydetmisler. Kafada tek soru kaliyor imei mi kopyalarmi bu adamlar? Ben dusundum ve pekte guvensizlik olmadi kafamda cunku adamlar kurumsallasmis tamamen ve milyonlarca tlf kaydetmis imei kopyalama gibi bi isle mi ugrasacaklar zaten onun icinde bi aciklama yapmislar her neyse bende bu isi buyuttum ve 4 adet daha tlf getirdim 3tane iphone 4 ve 1tanede iphone 4s kaydini yaptirdim ve sattim ulasimda ve imei de hic bir sorun cikmadi yukarda bazi arkadaslar kargoyla gelmiyor vs demis en guncel benim olayim 5 tane tlf aldim 5ide geldi hic sorun cikmadi yanliz dikkat etmeniz gereken satin alacaginiz saticiyi cok dikkatli secin olumsuz yorumu varmi vs binin ustunde satis yapmis adamdan aldim ben ve zaten herkez turkiyeye kargo yollamiyor bu gumruk muhabetleri yuzunden ama bol satis yapmis ve tr ye gonderilir seklinde satis yapan adam zaten isi biliyor bana gelen kargolarda hep 50 60$ lik mp3 player gibi seyler yazmislar siz soylemedenizde tr diyince satici biraz daha dikkatli davraniyo o yuzden kargo parasida maliyetli oluyor biraz daha kaliteli kargo siketi ile gonderiyo ulassin diye. Bi arkadas bana ozel msj atmis ne oldu tlf geldimi diye ona istinaden hepinizi bilgilendirmek istedim ve hatta bunu yeni telfnum dell ile yapiyorum :D




  • Ben de bu konuda mudaribim. Şu telefonu pasaporta kaydettirdiin adresi bana da göndere bilir misin? Özelime de göndere bilirsin canmehmet1@gmail.com
  • Peki arkadaslar ben suan amerikadayim..burada aldigim iphone u burada kendi turkcell kartimi takip burda kullanmaya baslarsam bu pasaportuma kayit icin gerekli 1 aylik zaman başlamismi olur?
    Cunku donusum belki 1 ayi geçecek..ama amerikan sim cartini takmayacagim turkcell takacagim..e malum tr ile gorusuyorum..acaba imei btk nin listesine girecekmi?
    Bunun cevabini tum forumu okumama ragmen bulamadim..
    Saygilarimla
  • iyi de: pasaport kaydı, pahalı kargo, aldığın risk göz önüne alınınca pek bir albenisi kalmıyor yurtdışından telefon getirtmenin.
  • İlgin icin tesekkurler..
    Lakin mesajimda belirttigim gibi ABD deyim zaten suan..ne kargo nede passaport kaydi sorunum var..sorum baska idi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rhabdoviridae

    Peki arkadaslar ben suan amerikadayim..burada aldigim iphone u burada kendi turkcell kartimi takip burda kullanmaya baslarsam bu pasaportuma kayit icin gerekli 1 aylik zaman başlamismi olur?
    Cunku donusum belki 1 ayi geçecek..ama amerikan sim cartini takmayacagim turkcell takacagim..e malum tr ile gorusuyorum..acaba imei btk nin listesine girecekmi?
    Bunun cevabini tum forumu okumama ragmen bulamadim..
    Saygilarimla

    hayir baslamis olmuyor, cunku siz tr altyapisini kullanmiyorsunuz, muhtemelen t-mobile uzerinden rout edecektir yani ekraninizda t-mobile gorursunuz turkcell yerine.
    iaterseniz 1 yil boyunca kalin hic sorun olmaz. Yalniz dikkat edin yurtdisinda turkcell kullanmak bir hayli tuzludur, siz en iyisi bir att ya da tmobile magazasina gidin prepaid hat alin.
  • Bende Bulgaristan Pasaportu felan var bask bir yerden internet aracılıgıyla getirtsem burda bayide pasaport kayıt yaptırabılırmıyım
  • arkadaşlar
    ben kendi telefonumu 2010 yılı aralık ayında kayıt ettirdim teknik olarak 2 takvim yılı geçmiş oluyormu sizce
    teşekkürler şimdiden
  • Arkadaşlar bana şubatın başında büyük ihtimal telefon gelecek avrupadan yengem getirecek..Yanında da üç çocuğu var üçüde 18 yaşından küçük, hepsinin bilgileri tek pasaportta..Şimdi gelecek telefonu çocukların adına açtırabilir miyiz açtıramaz mıyız?..Bilen arkadaşlar varsa yardım etsinler lütfen..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

    Arkadaşlar bana şubatın başında büyük ihtimal telefon gelecek avrupadan yengem getirecek..Yanında da üç çocuğu var üçüde 18 yaşından küçük, hepsinin bilgileri tek pasaportta..Şimdi gelecek telefonu çocukların adına açtırabilir miyiz açtıramaz mıyız?..Bilen arkadaşlar varsa yardım etsinler lütfen..

  • Telefonu kaydetmek için imei ve pasaport yeterli değil mi ? Telefonu da götürmek gerekiyor mu
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.