Şimdi Ara

yurt dısındaki sitelerden online alışveriş??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar converse ayakkabı alcam yalnız turkiyede modellerin numaralarını bulamıyorum buyuk aykalarımda:D bu yuzden yurt dısındaki stelerden ebay gibi yada converse.com dan alsam turkiyeye gelişi falan nasıl oluyo kargo gumruk ucretleri falan nasıldır bilen warsa yardım lutfen ayrıca baska siteler warmı turkiyeye satıs yapan tşklerrr???



  • yok mu bilen arkadslar??
  • Bu konuda epey bilgim var kardeş.

    comverse.com'da türkiyede olmayan modelleri bile bulabilirsin ama UPS Express ile gönderiyorlar sadece yani fahiş bir kargo masrafı oluyor.

    Ek olarak %10 gümrük vergisi var.
  • ne kadar kargo ucreti oluyoo acaba??
    quote:

    Orjinalden alıntı: ogameci

    Bu konuda epey bilgim var kardeş.

    comverse.com'da türkiyede olmayan modelleri bile bulabilirsin ama UPS Express ile gönderiyorlar sadece yani fahiş bir kargo masrafı oluyor.

    Ek olarak %10 gümrük vergisi var.
  • Amerika dan shippng fee diye bir ücret var 20-25$ dan başlıyor;ben ciss cihazı sipariş etmiştim amerika' dan ;western union la 15$ dan başlıyor havale masrafı,bir de gönderdiğüim halde havale adamlara ulaşmamış,paypal e üye olamnı tavsiye ederim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 19 Eylül 2007; 5:12:45 >
  • Ayaklarının Türkiye' de zor numara bulacak kadar büyükse avantaj olabilir yurt dışından getirirken. Genelede çok fazla indirime girmiş ayakkabıların büyük numaraları ellerinde oluyor.

    http://www.eastbay.com
    http://www.footlocker.com

    gibi siteler var fakat bu sitelerde genelde Türkiye' ye shipping 60 dolar civarı, ayakkabıdan pahalı yinede bazıları buradaki fiyatından ucuza geliyor. Bir kaç adet alırsan shipping en fazla 10 dolar civarı artıyor oradan kar edebilirsin ama bu seferde gümrük vergisinde problem çıkabilir. Ebayde ayakkabılarda shipping 25-35 dolar aralığında genellikle. Converse fiyatlarıda düşük sayılır. Bir çift alırsan 100 doların altında kalacağından gümrükte de pek sorun olmaz. Düzgün satıcı da bulursan problemsiz bir şekilde halledersin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.