Şimdi Ara

yurt dışı dil okulu 6 hafta için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi akşamlar arkadaşlar öncelikle 6 hafta yurdışı dil okulu düşünüyorumm şuan ki seviyem intermediate akıcı konuşmak ve pratik yapmak istiyorum eğitim irlanda ile gitmeyi düşünüyorum sizce faydasını görürmüyüm 1 ay ile 2 ay arası bir süre için?



  • İrlanda da eğitim çalışma izni hakk.

    İrlanda’da 25 hafta ve üzerinde dil eğitimi alan öğrenciler ile lisans ve yüksek lisans eğitimi gören öğrencilere resmi olarak haftada 20 saat çalışma izni verilmektedir.

    Bu süreç tatil dönemlerinde 40 saatte kadar çıkmaktadır.

    25 hafta ve üzeri eğitimlerde, çalışmak isteyen öğrencilerin yasal olarak saatlik çalışma ücreti yaklaşık 10 €’dur ve genellikle B1 seviyede İngilizceye sahip olmaları beklenmektedir. İş sahası olarak özellikle hizmet sektörü çok popülerdir.

    Bunun yanında İrlanda'da bir yüksek lisans programını tamamladığınızda iki sene çalışma izni elde edersiniz. Bu şekilde İrlanda'da iş bulabilir ve Türkiye'ye dönmeden önce yabancı bir şirkette iş tecrübesi kazanabilirsiniz.

    Türk öğrencilerin İrlanda'da;

    • Lisans eğitimlerini honours undergraduate degrees (Level 8) olarak tamamlamaları durumunda program bitiminden itibaren 1 yıl çalışma ve iş arama hakları bulunmaktadır.

    • Lisans eğitimlerini ordinary undergraduate degrees (Level 7) olarak tamamlamaları durumunda program bitiminden itibaren 6 ay çalışma ve iş arama hakları bulunmaktadır.

    • Master yada Post-graduate eğitimlerini (Level 9) tamamlamaları durumunda program bitiminden itibaren 2 yıl çalışma ve iş arama hakları bulunmaktadır. mehmet@bunguo.com




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.