Şimdi Ara

Youtube ve adsense yardımı? Bilen kullanan lütfen yardım edebilir mi? 18 yaş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, youtube işine girişmek istedik. Yapamazsınız edemezsiniz demeyin her şeyimiz tamam, tek sorun 17 yaşında olmamız. Sizlere birkaç soru soracağım bilenler cevaplarsa çok sevinirim.

    1- Google+ hesabımızın yaşını 18 gösterip o hesabı youtube'a bağlarsak olur mu?

    2- Aynı şekilde bu 18 yaşında gösterdiğimiz hesapla adsense başvurusu yapsak olur mu?

    3- Diyelim yaptık, ailem kendi banka kartını kullandırtmak istemeyecektir. O yüzden kendim iş bankasından aldığım, 18 yaş altına verilen 'ilk imza' hesabım ile ödemeleri alacağım. Bu hesabı verdiğimde 18 yaşın altında olduğum anlaşılır mı? Asıl sorum buydu aslında, yoksa büyük yaş göstererek google hesabı açmam sorun yaratmaz. Adsense yaratır mı? Banka hesabını verince 17 yaşındaymışsın diyip hesabımı kapatırlar mı?

    4- Youtube'a daha hiç video yüklememişken adsense'a üye olabilir miyim? Yoksa atıyorum üye olmanız için 1.000 izlenmeniz olmalıdır tarzında bir kriterleri var mı?

    5- İlk imza hesabına havale yapılabiliyor, ama eft yapılamıyor. Google ödemelerini nasıl yapıyor? (iban numarası var kartın, sadece eft yapamıyorsunuz).

    6- Bu şekilde 18 yaşın altında olup parasını alabilen var mı? Nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?

    Şimdlik bu kadar sanırım, aklıma gelen olursa sorarım. Diğer başlıklarda bunların cevabını bulamadığım için yeni başlık açmak zorunda kaldım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.







  • tolgardaaa kullanıcısına yanıt
    iban ile ilgili bir sorum yok, demek istediğim: ben 18 yaş altına verilmiş bir kartın iban numarasıyla kayıt olacağım, google bu numaradan yaşımı anlar mı? bunu sormuştum, cevap da vermişsiniz zaten teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.