Şimdi Ara

Yoklama kaçağıyım, Ağustos'ta gitmek için ne gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 2011 Ağustos'da mühendislik fakültesinden mezun oldum, tecil işlemi yaptırmadığım için yoklama kaçağı olarak gözüküyorum. Ağustos 2012 celbinde askere gitmek istiyorum ancak bazı yerlerde bunun için son başvuru tarihinin 15 mayıs olduğu yazıyor, askerlik şubesinde de mayıs sonuna kadar diyorlar. Acaba tecili iptal ettirmek için mi son tarih 15 mayıs? Yoksa benim için de mi son tarih 15 Mayıs? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.gunay88

    Merhaba, 2011 Ağustos'da mühendislik fakültesinden mezun oldum, tecil işlemi yaptırmadığım için yoklama kaçağı olarak gözüküyorum. Ağustos 2012 celbinde askere gitmek istiyorum ancak bazı yerlerde bunun için son başvuru tarihinin 15 mayıs olduğu yazıyor, askerlik şubesinde de mayıs sonuna kadar diyorlar. Acaba tecili iptal ettirmek için mi son tarih 15 mayıs? Yoksa benim için de mi son tarih 15 Mayıs? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

    30 hazirandır son başvuru tarihi.
  • Eyvallah hocam oyleyse sikinti yok
  • Arkadaşlar benim son yoklama tarihim aralık 2008 idi. şu an yoklama kaçağı durumundayım. temmuz 2. haftasında gitsem ağustos ta gitme şansım nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.