Şimdi Ara

Yılın golü HAMİT ALTINTOP'un

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Ferenç Puşkaş Ödülü"nün sahibi İsviçre'nin Zürih kentinde düzenlenen törenle belli oldu. Ödül, Hamit Altıntop'a gitti...

    Milli futbolcu Hamit Altıntop'un Euro 2012 elemelerinde Kazakistan'a attığı gol, ''yılın en güzel golü'' seçildi.

    Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) İsviçre'nin Zürih kentindeki merkezinde düzenlenen ve futbolda 2010 yılının ''en iyileri''nin seçildiği ödül töreninde, Altıntop'un, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan'a attığı gol, yılın en iyi golü ödülüne layık görüldü.

    Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te forma giyen Hamit Altıptop, gazeteciler ile FIFA'ya üye 208 ülkenin milli takımlarının teknik direktörleri ve kaptanlarının oyları sonunda yılın en iyi golüne verilen ''Frencs Puskas'' ödülünün sahibi oldu.

    Hamit Altıntop ödülünü, o golü yiyen Kazakistan kalecisinin elinden aldı.

    Adaylar arasında Kuzey İrlanda'dan Burrows, Fransa'da Nasri, Arjantin'den Messi, Hollanda'dan Robben, Brezilya'dan Neymar, İsveç'ten Hallenius, Japonya'dan Yokoyama Güney Afrika'dan Tshabalala ve yine Hollanda'dan van Bronckhorst bulunuyordu.

    FIFA Futbol Komitesi adayların gollerini estetik, maçın önemiyle şans faktörü ve rakip takım hatalarının en az olması kriterlerinin göz önüne alınarak seçildiğini daha önce açıklamıştı. FIFA Puskás Ödülü'nü 2009 yılında yüzde 17.68 oy oranı ile Cristiano Ronaldo kazanmıştı.

    Golun Videsu için TIKLA







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.