Şimdi Ara

Yerel Ağda Wireless İle Düşük Hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evde Win 7 yüklü masaüstüyle vista home premium yüklü dizüstü kullanarak Airties RT205 modem kullanarak yerel ağ oluşturdum ancak kablosuz ağ 54 Mbps olmasına rağmen masaüstünden dizüstüne dosya kopyalarken bantgenişliğinin %50 si kullanılıyor.Acaba tümünü kullandırabilirimiyim bi ayarı vs var mıdır?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.Böle olunca 10-16 GBlik filmleri taşımak 1 saat sürüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der_Kaiser -- 25 Ocak 2009; 0:32:55 >



  • sanırım bu sorunla kimse karşılaşmamış.dizüstüne de win 7 kurdum ama gene değişme yok %50 bantgenişliği kullanımı.Da ha önce xp yüklü dizüstü ve masaüstünde denemiştim tüm bantgenişliği kullanılıyordu.Hala değerli görüşleriniz bekleniyor
  • bir sorun yok.
    Bunu düzeltmen imkansız(elindeki donanımlarla).
    Bilgi istiyorsan internette araştır.
  • Hımm teşekkürler hocam sağolasın.
  • yuzde 50 hizdan kastin tam olarak nedir.

    5mb/s yerine 2-2.3mb/s ile calisiyor diyorsan bu wireless in maksimum hizi. 54mbit dedigine bakma 54mbit upload la download un toplam hizi. kabloluya tekabul eden gercek hiz 22mbit falan.

    eger 1mb/s ile calisiyor diye sikayet ediyorsan bunu etkiliyen bir suru faktor var. en onemlisi sinyal kalitesi. modemle laptop arasindaki mesafe, cevrede olan parazit kaynaklari hepsi etkiler. cevrende parazit varsa wireless kanalini degistirmek fayda edebilir. 1,6 ve 11inci kanallari sira ile dene. hangisi en iyi verim veriyorsa onu kullan. genede ne yaparsan yap hiz artimiyabilir. bazi donanimlar takoz oluyor ne yaparsan yap hiz artmiyor.

    bence en temizi buyuk dosya transferlerini kablo baglayip yapmak. cok buyuk sure farklari oluyor.
  • @darkaura
    evet asıl demek istediğim 5-6 mb/s yerine 3 mb/s transfer hızıydı.Ama dediğine göre en fazla hız buymuş.yine de ilgilendiğin için sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.