Şimdi Ara

Yeni Role Play Minecraft Serveri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar yeni role play serverimizın yapımına başlandı!.Şuan için kesin bir çıkış tarihi veremiyoruz.Fakat 2veya 3 haftaya yapımının bitmiş olması kuvvetlemuhtemel.
    1_ Öncelikle belirtmek istiyoruz ki role play dünyamız bilinen bir bilim kurgu veya herhangibi bir fantastik eserden alıntı değildir.Tamamiyle yeni kurgulanmış bir dünyada geçmektedir.Sizi bilgi sahibi etmek için ;
    Belki serverın çıkmaya yakın bir tarihinde bir rehber hazırlayabiliriz.Onun yanında zaten oyunun içinden bölgeleri gezerek, orda anlatılanlarla bilgi sahibi olabileceksiniz.Yani sizi yarattığımız dünyaya çekebilmek için bir çok oyun içi ve oyun dışı(video,mini diziler vb...) etkinlik düzenleyeceğiz o konuda içiniz rahat olsun!.
    2_Oyunumuz daha sıradışı ve daha eğlenceli olması için değişik pluginsler kurmayı düşünüyoruz.Bu yüzden ekibimize modlardan ve plugins piyasasından çok iyi anlayan 1 veya 2 arkadaş gerekiyor(Başvurularınızı bekliyoruz)
    3_Serverimiz 32-40 kişi arasında kurulacaktır(Daha kararlaştıramadık).Yapıma yeni başlandığı için white list başvuruları için de erken olduğunu düşünüyoruz.Yine bu konu üzerinde uygun zaman geldiğinde açıklayacağız.

    Yakında resim ve videolarla karşınıza çıkabiliriz.Beklemede kalın !

    1_Hikaye %90 bitti.(Seçebileceğiniz ırklar,ırklar arası hiyerarşi gibi konular hemen hemen bitti)
    2_Yapılarda %10u bitirebildik.Şu aralar biraz meşgulüz.Oyunda fazla vakit harcayamıyoruz.Sadece yapıcağımız yapılar hakkında fikir alışverişi yapabiliyoruz.
    3_Elimizde birkaç resim var ama çoğu yapı daha bitmediği için yayınlamayı düşünmüyoruz.
    4_Video konusunu gelirsek.Geniş çaplı olmayan, kısa birkaç video yapmaya karar verdik.Onları da yakında görebileceksiniz.
    5_Harika etkinlikler planlıyoruz.Bayılacaksınız!
    6_Ticaret konusu hakkında.Oyunda herkesin madenlere inmesini istemiyoruz.Bu sebeble harika bir ticaret düzeni hazırlayacağız.Bu sebeple oyun monotonlaşmaktan da kurtulacak.

    Genel olarak toparlarsak.Oyunun alt yapısını elimizden geldiğine güçlendiriyoruz.Server sağlam temellerin üzerinde , güçlü bir hikayeyle geliyor(Hakta birçokMMORPGden daha iyi bir hikaye ile geliyor).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkunicorn -- 17 Mart 2012; 23:11:45 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.