Şimdi Ara

yeni polo aldım ses sistemi önerileriniz neler, dikkat edilmesi gerekenler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba 2014 model polo sahibi oldum ortalama bir ses sistemi kurdurmak istiyorum aracıma. ikinci el alınmalı mı, çok yıprandığı için hemen bozulur mu ne kadar güvenilir? sıfılardda ise çeşit çeşit model model fiyat farkı var set olarak baktığımda kimisi mid takımını dandik koyuyor amfiyi düzgün. neye göre sistem toplamalıyım? ucuza kaçarsam pişman olur muyum? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    ilk aracım, ilk ses sistemi deneyimim.



  • Bas eksikliği yaşıyorsanız bence sadece bagaja bas ile işi bitirin derim. Şahsen ben kendi ses sisteminden aşırı memnunum hatta ses sistemi mi var diye soranlar oldu yüksek ses açınca. Volkswagen'lerin ses sistemleri iyidir, kardeşim sadece bas ile harika ses alıyordu Polo'sunda yine de siz bilirsiniz.

    2014 Polo kullanıyorum ben de.
  • selam bas tiz mid ayarlariniz nasil?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün teslim aracımı ve ses sistemini gayet tatmin edici buldum. Tabi bu işler arz talep mevzusu :) Hayırlı olsun herkese yeni polosu...
  • öyle de, insan yapmışken tiz miz herşeyi biraz üst düzey olsun istiyor anlatabiliyor muyum:)
  • GALATARSENAL G kullanıcısına yanıt
    bass tiz mid ayarlarından anlamıyorum araba sıfır geldi işte sistem yapıcam ondan size danışıyorum:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RovcaniN

    herkese merhaba 2014 model polo sahibi oldum ortalama bir ses sistemi kurdurmak istiyorum aracıma. ikinci el alınmalı mı, çok yıprandığı için hemen bozulur mu ne kadar güvenilir? sıfılardda ise çeşit çeşit model model fiyat farkı var set olarak baktığımda kimisi mid takımını dandik koyuyor amfiyi düzgün. neye göre sistem toplamalıyım? ucuza kaçarsam pişman olur muyum? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    ilk aracım, ilk ses sistemi deneyimim.

    Öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Hangi modelini aldınız hocam 1.2 mi 1.4 mü ne kadar oldu ve memnun olmadığınız yanları var mı ?
  • 2012 polo 1.6 comfortline kullanıyorum. alırken bir ses sistemi falan kurarım diye aklımdan geçiyordu, çünkü uzun süredir renault kullanıyorum ve fabrikasyon ses sistemlerinin performansını yetersiz buluyorum.
    polo nun standart donanım ses sistemi zaten tatminkar, sadece bass ta biraz boğuluyor. belki bir bass taktırabilirsin.onu da kutulu değil, mid bass tarzı bişi kullan zaten bagaj küçük
  • Bende 2014 1.2 DGS kullanıyorum ses sistemi gayet tatminkar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.