Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 teslimat sorunu ve Peugeot hizmet kalitesi hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Uzun süredir beklediğimiz yeni Peugeot 308 gelince, herkes gibi kapora verip beklemeye başladık. Göcekte yapılan lansmanı sonrası bayi tarafından bizlere 1 hafta içerisinde tüm bakiyeyi kapatmamız gerektiği, 29 eylülden sonraya kalırsa lansman fiyatlarının zamlanacağı ve ekim ayında lansman fiyatından aracı alamayacağımız söylendi. Bizlerde apar topar değerinin altına kendi aracımızı satıp, dövizimizi erkenden bozup 29'unda tüm bakiyeyi kapatıp bir hafta içinde teslim edeceklerini belirttikleri için beklemeye başladık.


    Asıl hikaye buradan sonra başlıyor. Bayiden herkesin aracı teslim edilirken bizimki bir türlü teslim edilmedi. İlk hafta son gün aradığımda efendim depoda her an çıkabilir sizin araç, sizlere haber vereceğiz dediler. 2. hafta ise şu anda transitte görüyor her an sizlere ulaşabilir dediler. 3. hafta ne hikmetse transit dağıtımda olan aracımızın tekrar depoda olduğu söylenerek güncelleme yapılacağı bilgisi iletildi. Daha da ilginci 2. hafta bizlere "teslim almış olduğunuz... 94 şasi numaralı aracınız 11.10 tarihinde teslim edilecek olup randevu planlanmıştır" mesajı gelmesine rağmen teslim edilmedi. Bir hafta daha da süreç uzayınca genel merkezi arayıp 4. haftaya giriyoruz bizim aracımızı başkanıza mı sattınız yoksa gönderdiğimiz meblağı mı değerlendiriyorsunuz diye şikayet kaydı açınca 3 haftada Kocaeli depodan bir türlü İstanbul'a gelemeyen araba, 19 Ekim'de apar topar bir anda bayiye geldi.


    Çevremdeki bir çok insan ilk hafta aracını aldı. Kiminde ise belirli miktar kapora alınıp bakiye kapatma araç teslimine bırakıldı. Bize gelindiğinde ise 3 boyunca her hafta türlü türlü mazeretlerle aracımız hem teslim edilmedi, hem de kendi aracımızı erken sattığımız için 3 hafta boyunca her hafta işe taksiyle gitmek zorunda kaldık ha bugün gelecek ha yarın gelecek arabamız derken. Kendilerine madem bu kadar geç teslim edecektiniz neden apar topar hem aracımızı değerinin altına sattırdınız, hem de dövizimi erkenden bozdurup bu kadar zarara sebep oldunuz diye sorduğumda, bu zararıma denk hiçbir çözüm sunulmadı.


    Neredeyse milyon civarında araçlar alıyoruz, en kötü döviz kur farkını geçtim, bakiye faizde bile tutulsa 20 günde faizde geliriyle kendimize 1 lira vermeden full servis alabilecek gelir elde ederdik hem 20 gün araçsız kalmamış olurduk. Hem paramızdan hem aracımızdan olduk 3 hafta boyunca ki daha önce aynı bayiden başka bir lansmanda farklı bir araç aldığımda bakiyeyi kapattıktan 1 gün sonra aracımı teslim almıştım. Bu seferki tecrübe beni pek çok açıdan hem üzdü hem de mağdur etti.


    Müşteri hizmet kalitesi bu seviyeye ilerlemiş (!) olan bir firma karşısında gerek sözlerinin aksine geç teslim gerekse akabinde yaşatılan mağduriyetlerle ilgili yasal haklarımız nelerdir? Başkalarına benzeri durumlar da yaşatılmaması ve böylesi güzel araçları bakkal gibi yönetimin anlayışından kurtarabilmek için neler yapabiliriz? Neresinden tutsak elimizde kalıyor. Ayrıca Türkiye ve Genel CEO'larının email adresi olan özelden tarafıma paylaşabilirse sevinirim. Yaşatılan bu durumu en üste kadar paylaşmak istiyorum ki nasıl operasyon yürüttüklerinin gerçek yüzlerini müşteri penceresinden görebilsinler. Peugeot Türkiye genel merkez sorunları geçiştirmek üzerine bir anlayışla ilerlediği için oradan sonuç alamıyorum. Sizlerle de paylaşmak istedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazein -- 25 Ekim 2022; 14:26:41 >







  • Daha da ilginci 29 Eylül'de bakiyeyi kapatmamıza rağmen tarafımıza gönderilen pdf'de fatura 18 Ekim'de kesilmiş. Her yeri ayrı sıkıntılı bir durum. Bize ekimin ilk haftası teslim alacaksınız denir, 11 Ekimde aracı teslim alabilirsiniz diye mesaj gelir, fatura 18 Ekimde kesilir... Bir yerde bir şeyler döndüğü kesin...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.