Şimdi Ara

'Yeni Nesil Konsolların PC ile Çekişmesi İmkansız' (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • klavye maus ikilisinin üstüne güç yoktur aga ne olursa olsun tartışılamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LordRevan

    Haberin başlığını gördüğüm gibi yine sözü söyleyenin Cevat Yerli olduğunu anladım.Artık cidden sıktı böyle saçma sapan yorumları.Ha ilk başta tamam olabilir falan dedikte bu adam niye her 3 sözünden 1inde yeni nesil konsolları kötüleyip Crysis 3ü üstün gösteriyor anlamış değilim.Ha tamam adam kendi oyununu tabiiki üstün göstericek ama hani bir söz vardır internette "B**ch please!" diye..Bu sözü Cevat Yerliye yapıştırmak lazım resmen.Kendi kuyusunu kazıyor sadece.Yeni nesil konsollardan sonra çıkacak oyunlar ve grafik motorları tokat gibi gelicektir bence.

    Hocam zaten bunu diyor hakkatten kendi kuyusunu kazıyor, boykot edicen almayacan crysis 3 ü ps3 e xbox a iflaslık duruma gelir ya, konsola oyun çıkarmasa batacaklar haberleri yok halen neyin lafını ediyorlar anlamıyorum, madem bu kadar imkanları var sunsunlar önümüze uncharted 3 ayarında bi oyun bizde keyfimize bakalım




  • el bombasının pimini çekip atmışlar ortaya . Bu yemleri çok gördük . sıkıntı yok ps 3 de var xbox da var psp de ps2 de . Allah para nasip etsin yeter ki . ps 4 de alınır yeni xbox da , crysis 3'e gradiğin bu kadar mı dedirtecek yeni pc de ... Allah'a şükür ki insan işi aletlerin kölesi olmadık şimdiye kadar. iyisine iyi, kötüsüne kötü deriz ,fanboy olmadık olmayacağız .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.