Şimdi Ara

Yeni Mercedes-Benz E-Serisi 219.500 TL fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yüksek kalitede işçiliği, maksimum konforu, benzersizlik güvenlik standartları ile yeni Mercedes-Benz E-Serisi, 10 Mayıs 2016 tarihinden itibaren 219.500 TL’den başlayan fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuluyor. Düşük hacimli motorların satışa sunulması ile toplam pazardaki oranı 4 yıl içinde %1.5’tan % 2.5 seviyesine çıkan ve Türkiye’de 2015 yılında yaklaşık 17.000 aracın satıldığı E-Serisi segmentinin bu yıl 16.000 adet olarak gerçekleşmesi bekleniyor. Mercedes-Benz Türk, yeni E-Serisi ile birlikte 2015 yılında %37 olan pazar payını arttırarak 2016 yılında segment liderliğini hedefliyor.

    Mercedes-Benz, yeni E-Serisi ile geleceğe giden yolda çok önemli bir adım atarak yepyeni bir tasarıma ve birçok teknolojik yeniliğe sahip olan aracın 10. neslini otomobil dünyasına sundu. Sınıfına yeni standartlar getiren yeni E-Serisi, segmentinin en akıllı sedanı olarak tanımlanıyor. Sahip olduğu teknolojik yenilikler bugüne kadar benzeri görülmemiş bir konfor ve güvenlik seviyesi sunarken aynı zamanda sürücünün yükünü hafifletmeye yönelik çözümlere tamamen yeni bir boyut kazandırıyor. Yeni E-Serisi’ndeki bilgi ve eğlence sistemi ile kumanda sistemleri ise tamamen yeni bir deneyim sunuyor. Hafif yapı prensibi ile üretilen ve sınıfının en iyi aerodinamik değerlerlerine sahip olan yeni E-Serisi’nde sunulan yeni dizel motor seçeneği sınıfının en yüksek yakıt verimliliği değerini beraberinde getiriyor. İsteğe bağlı olarak sunulan yeni çok odacıklı havalı süspansiyon AIR BODY CONTROL, kusursuz yol konforu ve sürüş dinamiği sunuyor.

    KAYNAK: http://www.autoparts.com.tr/haber-detay/2481/yeni-mercedesbenz-eserisi-219-500-tl-den-baslayan-fiyatiyla-turkiye-de-satisa-sunuluyor







  • zapotka249 Z kullanıcısına yanıt
    Ana konu başlığı var, 834 adet girdisi var. Daha niye konu açma ihtiyacı hissetiniz? Ayrıca haber de çok önceden verilmişti zaten.
  • İyi para vesselam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.