Şimdi Ara

Yeni LG S95QR Soundbar (2022)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG'nin etkileyici ses serisine, üst düzey ses çözümü olarak 810W çıkış ve 9.1.5 kanal surround ses özelliğine sahip birinci sınıf LG Soundbar (model S95QR) öncülük ediyor. 

    Yeni LG S95QR Soundbar (2022)


     

    Dünyanın ilk yukarıya doğru ses veren merkezi hoparlörü ve beş çıkışlı kanalla - üçü soundbarda ve ikisi ayrı arka hoparlörlerde – S95QR, ses netliğini artırıyor ve gerçekçilikte en üst seviye için ses perdesini genişletiyor. 

     

    Ev sineması deneyimlerini yükseltmek isteyen filmseverler için mükemmel bir seçim olan LG Soundbar'ın orta çıkışlı hoparlörü daha net diyaloglar sunuyor ve Dolby Atmos ile DTS:X içeriğini daha da sürükleyici hale getiriyor. 

     

    Ve IMAX Enhanced ile kullanıcılar uyumlu içeriği izlerken çarpıcı üç boyutlu sesin keyfini çıkarabiliyorlar. 

     

     LG S95QR, yeni hoparlör sürücülerinin, hoparlör odalarının ve subwoofer'ın performansındaki artış başta olmak üzere birçok önemli iyileştirmeye sahip. 

     

    Ürün, daha büyük woofer'lar, bir sinemanın sürükleyici ses sistemini taklit eden derin, rezonanslı bas ile daha üstün bir ses kalitesi sunuyor. 

     

    LG, 2022 serisinde birinci sınıf soundbarın kablosuz arka hoparlörlerini dört kanaldan altıya yükseltiyor ve üründe iki güçlü sürücüye eşlik edecek dört ön/yan sürücüsü bulunuyor....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viydihol -- 20 Aralık 2021; 18:16:57 >







  • Merkez kanalı yukarı vermek çok saçma olmuş. Lg ilk once sn11r deki guncelleme sorununu çözsün .
  • arkadaşlar ses arada bir kesiliyor soundbarı kapatıp açınca düzeliyor anca.kullanıcı arkadaşlardan bu sorunu yaşayan varmı?
  • Ben bu hoparlörü ve jbl bar 1000i denedim bunun surroundu daha iyiydi fakat basları çok yetersiz geldi ayrıca bizim aldığımız modelde arka sağ uydu eşleşmiyordu iade ettik. Bu sorunu yaşayan birden fazla kişide gördüm yabancı inceleme yerlerinde de ürünü pek övmüyorlar haberiniz olsun…
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.