Şimdi Ara

Yeni İddialı Airdroplar ile Yatırımsız Kriptopara Kazanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,
    Kriptoparalarla ilgilenen arkadaşlar geçtiğimiz günlerde Uniswap airdrop etkinliğini yakından takip etmişlerdir. Uniswap tüm katılımcılara 400 UNI dağıttı ve etkinliğin gerçekleştiği anda yaklaşık 10.000 lira karşılığı airdroptan tamamen ücretsiz elde ettiğiniz tokenları bozdurabiliyordunuz. Biraz sabırlı olanlar ise 20.000 liraya kadar kazanabildi. Açıkçası ben de sürpriz biz yüksek meblağ beklentisindeydim ancak bu kadarını tahmin edemedim doğrusu.
    Bugün Uniswap'ın rakibi ve yine güzel paralar kazandırma ihtimali olan birkaç Airdrop etkiliğinden bahsedeceğim. Bu etkinliklere katılım tamamen ücretsizdir. Öncelikle TronLink'ten başlayalım.

    TronLink Tron grubunun bir projesi. TronLink uygulamasına katıldığınızda 300 ve getirdiğiniz her üyede tekrar 300 Token kazanabilirsiniz. Bu tokenların değeri henüz belli olmasa da 1000 tokenın en az 50-60 dolar değerinde olacağını tahmin etmekteyim. Katılım sağlamak ise oldukça kolay. Öncelikle TronLink uygulamasını telefonumuza yükleyelim. Uygulama marketinizde TronLink'i aratarak veya aşağıda vereceğim linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.
    iOS: https://apps.apple.com/us/app/tronlink/id1453530188
    Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tronlinkpro.wallet

    Uygulamayı kurduktan ve giriş yaptıktan sonra sağ alttan "Me" sekmesini açıyoruz ve Invite a Friend butonuna tıklıyoruz. Sağ üstten "Claim Rewards" a tıkladıktan sonra "eN6U" kodunu büyük/küçük harf duyarlı olarak giriyoruz. Bu kod benim referansımdır, size üyeliğiniz için 300 token kazandırırken bana da 300 token kazandırır. Eğer buraya bir referans kodu girmezseniz üyeliğiniz için 300 token alamazsınız. Bu işlemi tamamladıktan sonra ekranda sizin kodunuz ve kaç krediniz olduğu görünecektir. Aynı işlemleri çevrenizdekilere yaptırarak her arkadaşınızdan 300 token kazanabilirsiniz. Uniswap'taki gibi çılgın bir meblağ kazanma ihtimalimiz düşük olsa da var. En kötü ihtimalle 50-60 dolar kazanacağınızı tahmin ediyorum.

    İkinci etkinliğimiz ise XYearnFinance. Bu etkinliğe katılmak için bir Ethereum cüzdanımız olması gerekiyor. MyEtherWallet en pratik Ethereum cüzdanlarından biridir.
    Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myetherwallet.mewwallet
    iOS için: https://apps.apple.com/us/app/mew-wallet-ethereum-wallet/id1464614025

    Ethereum cüzdanımızı oluşturduktan sonra uygulama içinden recieve'e tıklıyoruz ve "Copy" butonu ile cüzdan adresimizi kopyalıyoruz. Daha sonra bu linke tıklıyoruz ve cüzdan adresimizi yapıştırıyoruz. Bu sayede 0,12 XYFI kazanıyoruz. Daha sonra anasayfasına giderek 3 görevi tamamlarsanız 0,25 XYFI daha kazanabilirsiniz. Bu görevler de oldukça basit, bir twitter hesabını takip etmek, sabitlenen tweeti alıntılayarak retweet etmek ve bir telegram kanalına katılmak. En fazla 2-3 dakikanızı alacaktır. Buradan da 20 dolara yakın bir gelir tahmin etmekteyim.

    Son önerim ise bir Türk girişimi olan OM Lira. Nedense bu girişim bana pek güven vermedi. Yatırım yapmanızı tavsiye etmiyorum, kendim de yapmıyorum ancak ücretsiz airdrop için şansınızı deneyebilirsiniz. Bu oluşum da üye olan herkese 50 Lira değerinde 250 OM Lira vereceğini vadetmektedir.
    Referanslı linkim: https://omlira.com/airdrop.html#97374978
    Referanssız Link: https://omlira.com/airdrop.html


    Özellikle öğrenci arkadaşların bu etkinlikleri kaçırmasını hiç istemem. Bildiğiniz gibi UNI olayından sonra kaçırdığı için üzülen çok fazla insan vardı. Tekrar o miktarları yakalamak hayal gibi görünse de denemekten kaybedeceğimiz hiçbir şey yok (5 dakikamız dışında:)
    Sorularınız ve aklınıza takılanlar için her zaman bana DM atabilirsiniz. Bol kazançlar dilerim.
    Not: İlk iki airdrop'ta referanssız üyelik kazancı sağlanamadığı için referanslarımı verdim. Sonuncu için ise referanslı ve referanssız linkleri paylaşmış bulunuyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.