Şimdi Ara

Yeni HONDA CR-V 1.6 Dizel

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
41.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Honda'nın dünya çapında popüler olan orta sınıf arazi aracı CR-V bu yıl yenileniyor. Aslında yeni CR-V "okyanus ötesinde" zaten bir süredir satılıyor, ama Avrupa pazarı için optimize edilmiş "Euro Spec" versiyonu yeni tanıtıldı. Biz de ucundan Avrupalı sayıldığımız için bize de bu versiyon gelecek. Bize gelecek olan CR-V ile Kuzey Amerika piyasasında satılan CR-V arasında büyük farklar yok tabi, temelde ikisi de aynı araba. Tamponlarda ve süspansiyon ayarlarında bazı farklar var, bir de Amerika modeli daha gelişmiş (internet bağlantılı ve uydu radyolu) bir infotainment sistemiyle geliyor. Bunun haricinde çoğu şey aynı.

     Yeni HONDA CR-V 1.6 Dizel

    Yeni CR-V'de eskisine göre çok radikal değişiklikler yapılmamış. Arabanın görünümü biraz daha serleştirilmiş, özellikle ön kısım (hafiften Kore yapımı arazi araçlarına benzese de) daha sportif olmuş. C sütununun arkasını komple kaplayan arka farlar biraz Volvo'nun araçlarını anımsatıyor. CR-V asla sportif olması için tasarlanan bir araç olmadı, ama yeni model kullanıcı kitlesinin yaş ortalamasını biraz aşağı çekecek gibi görünüyor. İlk CR-V'den beri süre gelen "ferah ve kullanışlı iç mekan" geleneği yeni modelde de devam ediyor. Kabin tasarımında lüks otomobil havası vermek için kasılmamış, fuzuli detaylardan kaçınılmış. Honda'nın tarzı böyledir zaten, göze batan yere maun veya karbon fiber kaplama yapıp göz boyamak yerine arabanın genelinde malzeme kalitesini arttırmayı tercih eder Japon üretici. Tabi yanlış anlaşılma olmasın, CR-V'nin kabini sıkıcı ve boş görünmüyor, bence gayet güzel olmuş.

     Yeni HONDA CR-V 1.6 Dizel

    Honda yeni CR-V ile Avrupalı müşterilerine bir de süpriz yapmaya hazırlanıyor. Tanıtımda verilen bilgiye göre 2013 CR-V'de Honda'nın yeni geliştirdiği 1.6 litre hacmindeki dizel motor da seçenekler arasında sunulacak. 120HP güç ve 300Nm tork verebilen bu motor tahmin edileceği üzere "muazzam" bir performans vermeyecek CR-V'ye, ama zaten amaçlanan da bu değil. 1.6L dizel motor sadece önden çekişli ve manuel şanzımanlı CR-V ile alınabilecek aracın fiyatı diğer CR-V'lere göre daha uygun olacak. Özellikle motor hacmine göre vergilendirme uygulanan ülkemizde diğer motorlara (2.2L 150HP dizel ve 2.0L 150HP benzinli) göre vergi konusunda avantaj sağlayacağı kesin. Bu da satın alma maliyetine doğrudan etki edecektir. Diğer üreticilerin de bu tür (küçük motorlu, 4x4 olmayan ama arazi aracı gibi görünen) modelleri zaten buralarda çok tutuluyor. Anlaşılan Honda da bu pastadan biraz pay almak istiyor.

     Yeni HONDA CR-V 1.6 Dizel

    Yeni CR-V İngiltere'de üretilecek ve Ekim ayından itibaren bayilerde yerini alacak.

     Yeni HONDA CR-V 1.6 Dizel

     Yeni HONDA CR-V 1.6 Dizel Yeni HONDA CR-V 1.6 Dizel Yeni HONDA CR-V 1.6 Dizel Yeni HONDA CR-V 1.6 Dizel







  • Maşşallah kamyon gibi........
  • arkası volvo yu andırıyo
  • Fiyat bilgisi açıklandı mı?

    Makul bir fiyatla satılırsa, dizel motoruyla sınıfının en çok satanı Qashqai'nin tahtını sallar diye düşünüyorum.
  • abici94 kullanıcısına yanıt
    Bugun bayıden aldığımız bilgiye göre 80-90 bin arasında olacakmıs fiyat....
  • ayışığı honda 2 kasımda test sürüşüne davet ediyor
  • Yeni Honda CR-V 1.6 i-DTEC, 80.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Civic Sedan modeline benzer şekilde Dream, Premium ve Elegance adlı 3 donanım seviyesine sahip olan CR-V 1.6 i-DTEC oldukça düşük yakıt tüketimine sahip. (Ortalama 4.5 l/100 km)

    Detaylı bilgi için tıklayınız.
  • Araba Dünyam A kullanıcısına yanıt
    80.9 tl bu yakıt tüketiminde honda crv gibi bir araba makul görünüyor baz arçta dijital kşma var ama park sensoru yok. araba 1.5 ton. Bu motor bu arabayı taşır mı acaba?
  • 2.0 benzinli motorda %80 ötv var 1.6 dizel motorda %40 ötv var. ne hikmetse iki araç arasında 2800 T.L. fark var. Honda 1.6 Elegance yi 84.000 e satması gerekiyorken 92000 e satıyorlar !!!
  • ufukkana kullanıcısına yanıt
    Teknik verilere göre 1.6 dizel motor CRV'yi rahatlıkla kaldırıyor.
    Hatta 0-100 hızlanması 2.0 benzinli modelden 1.1 saniye daha hızlı: 11.2'ye 12.3 km/s.
    Son hız ise aynı: 182 km/h:

    http://www.honda.com.tr/otomobil/yeni-cr-v/teknik-ozellikler/20-elegance
  • dizele ısınamıyorum bi türlü
  • caucass kullanıcısına yanıt
    O da zaten ısıtma bujileriyle ısınabiliyor
  • Herkese selamlar bugun crv test surusu yaptım bence 1.6 motor yeterli bı güce sahip kasayı taşırmı diye takılmaya gerek yok tasarim zevk meselesi bence basarili ama arabanın sevmediğim yanları kesinlikle içeriye cok fazla motor sesi alıyor sanki motor arabanın icinde yol sesi yok gibi Yada ben motor sesinden duymamadım ikincisi donanim daha fazla olabilirdi bence en dolusunda bile elektronik park freni nav. Anahtarsiz giriş yok bu 93 binlik1.6 araba icin eksiklik bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç 4X4'mü?
  • Dün test ettim hatırı sayılır bir yokuşta 4 iri kıyım kişi ile inanılmaz bir şekilde 4. Vitese kadar çıktı hayret ettim. Araç iki çeker 3000 devir üstünde biraz motor sesi var ama rahatsız etmiyor 100km panik fren stabil durdu virajlarda oyun konsolunda gibi hissettim ,yana yatma yok, koltuklar az daha geniş olabilirdi bagaj geniş , start-stop iyi çalışıyor, ocak ayına sıra yazıyoruz dediler bizde yedik. Kandil simiti kola ile tanıtım hoş değil, samsun bayi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde çok hoşuma gitti araç.. daha test sürüşü için fırsatım olmadı ama görüntü olarak bağladı beni.. iç kalitesi için bir yorum yapabilirmisiniz? kapı içleri , konsol plastiği vs.. kaliteli malzemeden mi?
  • 300 nm tork....
  • crv 'de navigasyon,anahtarsız giriş,tam deri kotuk ,sunroof vb.birçok özellik elegansda bile yok ,otomatik dizel 1.6 zaten yok,fransızlardan ders alsınlar biraz,90 kusur binlik araç ve sene 2013-2014 ve araç bomboş,hayal kırıklığı oldu,aynı segmentte değiller belki ama beğenmediğiniz peugeot 508 allure bu crv yi ezer geçer....olmadı honda yapamamışsın bu sefer...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.