Şimdi Ara

Yeni bir oyun arıyorum Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eski klasik oyunlar dışında Son dönemde popüler olan (kategori farketmez) ve bi yerden sonra sıkmayacak bi oyun arıyorum.(web tabanlı)

    Önerilerinizi bekliyorum.



  • tam adresini veriyorum not al :)

    www.lidermafya.net oyunu online oynanan web tabanlı bir mafya oyunudur. peki bu oyun nedir nasıl oynanılır. oyuna kayıt olduktan sonra en düşük seviyeden başlarsın . oyunda var olan son derece gelişmiş suclar bölümünde suc işledikce seviye puanın artar her seviye puanı artışında seni hem tehlikeli düşmanlar bekler hemde sen seviyen artıkca senin korumalarına uyeler girer. sen buyudukca aile kurmak isteyecek mafya aleminde tek olacaksın. sen bunu istedikce düşmanlarınlada savaş halinde olacaksın. uykusuz gecelere hazır olun. kural koymazsanız kurallara uyarsınız.


    www.lidermafya.net




  • http://secura.e-sim.org/lan.67261/

    Oyunda bir insanı temsil ediyorsunuz. Günlük görevleriniz var. Savaşmak, İşe girip çalışmak ve güçlenmek. Oyunda açılmış savaşlardan birine girip savaşıyorsunuz. Bunlar genellikle dünya gündemindeki savaşlar oluyor. Daha sonra işe girip çalışıyorsunuz. iş ilanlarından iş buluyorsunuz. daha sonra işi büyütüp şirket kurup eleman çalıştırabiliyosunuz. askeri birliklere girip günlük altın kazanıyorsunuz. Oyunun türkçe dil seçeneği yok ama türkçe rehberi var. o yeterli oluyor zaten. Bilindiğin dışında bir oyun. gerçekten çok çok iyi hazırlanmış. Gazate çıkartabiliyorsunuz. okunan kişi sayısından para kazanıyorsunuz. Kurduğunuz şirkette mal alıp satıyorsunuz. Günlük 20 dakika bile ayırmak yetiyor. Tabi ben 6 saatimi ayırıyorum :) Web tabanlı indirme gerekmeyen bir oyun. Gerçekten tavsiye ediyorum. Linkten ulaşabilirsiniz. Oyuna daha fazla Türk oyuncu lazım. Arkadaşlarınızada yayın lütfen.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.