Şimdi Ara

Yeni başlayanlar için 125cc tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler diliyorum. Motota yeni başlayacağım ve 125 cc tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe 5000. 2.el olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • sıfır alınmaz git 2.el al
  • http://www.mondialmotor.com.tr/model/touring-motosiklet/125-mh-drift

    artan para da güvenlik malzemene ancak yeter.
  • Ybr 125 ama ekipmanın varsa, yada ekipmanın varsa cbf150 olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk deneyim olacağı için ufak-tefek sürüş hataların olabilir. bu yüzden 2. el alman daha iyi olur. motor için 5000 tl den daha az bütçe belirle artanla ekipman alırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 5 Ekim 2015; 16:20:23 >
  • bellair B kullanıcısına yanıt
    bence ilkin ekipman al kaliteli bütçeni yormicak bişeyler al sonra motoru alırsın . . el cbf ybr tavsiye ederim .
  • Yukarıda arkadaş honda yazmış güzel bir seçenek yada git ybr al..
  • Once kaskini giysilerini al sonra motora bak derim.
    Rahatlik az yakit tuketimi istiyorsan honda ace 125 al.ama hiz konusunda o kadar birsey bekleme bu motordan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mondial drift öneren olmuş 5.000 TL bütçesi olan adama.Sana önerim başımı ağrıtmasın arıza çıkartmasın rahat olsun az yaksın parçası kaliteli olsun ucuz olsun uzun süre kullanıyım diyorsan 2.el temiz az kullanılmış YBR 125 almanı öneririm.Artan paraya güzel bir kask veya ekipman alabilirsin.Başka modellere de bakabilirsin Honda cbf 150 ya da Tvs Apache gibi ama cbf 150 yağ yakma problemi olan bir alet Apache ise titreşim sorunu olan bir alet 125 cc motosikletler arasında en sorunsuz olanı YBR olduğu için onu önerdim pişman olmazsın başını ağrıtmaz yeni başlayan için ideal.Ve ayrıca çin malı motosikletlerden uzak durmanı öneririm.Görüntüleri hoş gözükebilir fakat çok arıza çıkarırlar ve çabuk dökülebilirler parçaları kalitesizdir.Mondial,kanuni,yuki,kuba motor,asya motor vs bunlar çin malıdır.
  • Şu mondial önerenlerden birkaç tanesini Taksim de veya uygun başka bir yerde sallandıracaksın, bak bir daha yaparlar mı!

    Çin malı (öğğğ), kalitesiz (ıhhh), sağı solu hızla dökülen (aaah) sıfır kilometre mondial almaktansa üstüne biraz daha para koyup nasıl kullanıldığı, nasıl tamir edildiği, durumunun ne olduğu yeni başlayan birisi veya onun motordan anlayan komşu oğlunun kolay kolay anlayamayacağı ikinci el bir motor almak daima daha akıllıcadır.

    Çabuk bozulan ama neredeyse sudan ucuz parçalarla onarılabilen Çin malı motorlar almaktansa parçası daha uzun dayanan ama almaya kalkınca ya bulunamadığı için beklemek zorunda kalınan veya Çinlinin iki üç katı para ile alınabilen capon işi (caponla yetinmedik, Koreli, Hintli motorlarla dans ediyoruz uzun zamandır) bir motor almak, ekonomi uzmanı olan milletimizin ilk tercihi olmalıdır.

    Benim anlayamadığım, mondial'i veya diğer Çinli motorları kötüleyenlerden en az yarısının (veya ailelerinin) neden hâlâ Tofaş üretimi otomobil kullanmaya devam ettiği. Madem bu işlerden bu kadar anlıyorlar, o zaman neden artık resmen hayati tehlike haline gelmiş olan bu arabaları kullanmaya devam ediyor bu arkadaşlar? Hele bir açıklansın da bakalım biz cahil cühela takımı anlayabilecek miyiz!




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.