Şimdi Ara

Yeni Aveo Sedan 1,2 LS (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
4
Favori
86.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vallahi arac benimde cok hosuma gitti, Ici disi cok hos, rengide mukemmel olmus, 0 arac alsam butceden dolayi heralde tercihim bu olurdu, Tekrardan hayirli olsun, iyi gunlerde kullanin.
  • araç çok güzel bence tek kusuru göstergeler.
  • Sağolasun arkadaşlar. Çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Hep dizel güçlü bi araba istiyordum ama sağlık durumu, bazı başka sebepler yüzünden erkene almam gerekti alım işini. Öyle olunca da en ucuza en güzenli ve mümkün olduğunca ekonomik, bir de içine sığabileceğim bir araba aradım. Tek seçenek bu vardı. Dizeline 5-6 ay daha gücüm yetmezdi. Beklemedim ve 2011 model aldım. Uzun yıllar kullanacağım inşallah. Çok uzun vadede benzinli daha anatajlı olacak gibi geldi. Malum 100 binden sonra dizeller ne satılıyor ne de masrafı bitiyor. En fazla bi rektefiye görür başka da bişey olmaz inşallah.
  • aracınız hayırlı olsun güzel bir araç güle güle binmeniz dileğiyle

    ama ben yerinizde olsam yılda 250 liralık vereceğim parayı düşünmeden daha donanımlı bir araç olan ltz modelini alırdım fazladan vereceğim 250 lirayı da fazladan aldığım donanımlara ve motor gücüne feda ederdim kaldı ki 3-4 yıl sonra bu fark daha da azalacak

    ls modelinin donanımı biraz kısıtlıymış açıkçası ama en gerekli olan güvenlik donanımları standart

    iyi forumlar
  • Yakıtta da daha ekonomik ve LPG konusunda eski motorlar 1.2 ler daha uyumluydu sanırım. Ne kadar az yakarsa o akdar iyi benim için. %90 belki de &95 şehir içi kullanacağım. Yıllık izinlerde memlekete gider gelirim. Ara sıra da belki orta mesafe yerlere gider gelirim. Benim için güçten ziyade yakıt ön planda. Eksikliğini ara sıra duyabileceğim şeyler USB girişi, arka camların kollu olması. Diğerleri çok dert değil açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 17 Eylül 2011; 12:54:52 >
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler...
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bilgilendirme yazınız ve emeğiniz için ayrıca teşekkürler.
  • Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Ayrıca araç önden güzel duruyor.
  • hayırlı olsun! sis farı ve çelik jant takıp birde kapı kolları ve aynalar boyandımı görüntü itibarı ile de full bi araba olur!diğer donanımları özellikle CC ve ESP bu segmentte biçok araçta yok!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 17 Eylül 2011; 13:19:15 >
  • İlk önce arabanız hayırlı olsun , arabaya yapılması şart olan iki uygulama var ilki yan aynaları mavi ye boyatmak arabanın rengi çok güsel olduğu için sırıtmış yan aynalar arabada 8 airbag üstüne esp ve cruise control var yan aynalar siyah çok ilginç hakketen , ikincisi 4 tane alaşım jant şart!!! kapak jantlar çok kötü gösteriyor arabayı tüm güselliğini gölgeliyor , iyi günlerde kullanın..
  • Tekrar teşekkürler. Bu dediklerinizi ancak ödemeler bittiğinde yapmayı düşünüyorum. Jantları beyaz almayı düşünüyorum mesela. 2,5 yıl sonra Önce LPG takılacak, sonra gerekli düzenlemelerle 10 yaşına kadar devam inşallah.
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • fiyat olarak kaç liraya mal oldu size? liste fiyatindan indirim yapiyorlar mi ve 2011 model fiyat farki var mi aslinda öğrenmek istediğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kesbi,
    Hayırlı olsun kardeşim. Başlığı yeni gördüm.
    Nihayet kavuştun, darısı bizlere olur umarım.
    Allah kazasız belasız, uzun yıllar binmeyi nasip etsin.
  • Amin cümlemize. Fiyatta kaskoyu da ordan yaptırdığım için az bişey indirim oldu. Ama fazla değil. Ancak krediyle aldığım için bana 32 küsüre ( 33 diyebiliriz) mal olmuş oldu kasko hariç. Ama ellerindeki tek LS sedandı ve ilk gelenlerdendi. Artık 2011 bulmak zor gibi. Özellikle LS pek tutulmuyor. Ben biraz ters adamım. İncik boncuk pek umrumda olmuyor. Nihayetinde daha 4-5 yıl önce bindiğim araba 1977 model renault 12 ts idi. Performans konusunda da öyle önüme çıkanı sollayım 150den aşağı inmeyim gibi bir derdim de yok. Otoyolda bile 120'yi geçmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 17 Eylül 2011; 14:40:48 >
  • Hocam kredi maliyeti hariç fiyatını yazarsanız aklımızda bir şeyler şekillenir. Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
  • Zaten başka olmadığına göre yazmamda sakınca yok. Öyle ahım şahım bir indirim de değil zaten. 28e verdiler. 28250den aşağı inmiyorlardı ama kaskoyuda yaptırınca indiler. Metalik renk farkı da alınmadı. Özellikle 2011 aldım çünkü uzun süre bineceğim ve vergi ne kadar erken düşerse o kadar iyi. Hem de alırken biraz daha hesaplı oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 17 Eylül 2011; 14:45:14 >
  • Hocam, iç plastiklerden konsol vs. bozuk yolda tıkırtı falan geliyo mu? Çünkü hiç yumuşak malzeme kullanılmamış..

    Bir de dizeli şu zaman gelicek vb. bir bilgiden bahsettiler mi?

    Tekrar hayırlı olsun...
  • tekrar hayırlı olsun kesbi güle güle kullan araban direk göze batıp dikkat çeken bi araba

    en boşu olan LS yi almışsın ama en boşunda bile olan standart özellikler yeter, diğerleri 2-3 ufak eksiklik :)

    yeni aveo ilk geldigi gün izmirde test sürüşü yapmıstım, tekrar söyleyeyim yeni aveo lar kalite, yol tutuşu, donanım, konfor olarak 10 üzerinden 9.9 verebilcegim bi araba, tartışmasız sınıfının en iyisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 17 Eylül 2011; 15:12:49 >
  • Hayırlı olsun güzel araç. Arabayı almak istesem tek takıldığım nokta göstergeler olurdu. Mantıklı ve iyi bir tercih.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.