Şimdi Ara

Yeni Araç Almak İstiyorum Yorumlarınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle arabalar konusunda pek fazla bilgim yok. Uzun süredir aklımda ailecek kullanacağımız bir araba almak var. Şu an babamın kullandığı 1994 model kartalımız var. Yani uzun süredir onu kullandığımız için yeni alacağımız bütün araçların daha konforlu ve güvenli olduğundan eminim. :)

    Şimdi bütçe yaklaşık 30.000 TL kadar ama 24.000'lik tatmin eden araçlarda olur.
    İsteklerimiz;

    1-) Temiz bir 2.el olması Otomatik ve Dizel bir araç bakıyoruz
    2-) Az yakıt tüketimi
    3-) Güvenlik
    4-) Kullanışlı sıkıntı çıkarmayan

    Ben internetten araştırmalarla birkaç model buldum. Sizin eklemek istedikleriniz ya da önerileriniz nelerdir.

    Şu an ciddi olarak düşündüğüm Hyundai Accent Era 1.5 CRDi VGT Team var 2010 ve 2011 modellerini buldum. 2010 model olan 26.250 TL 123.00 KM 2011 olan ise 29.250 TL 92.000 KM

    Şöyle bir durum var aldıktan sonra satmak istediğimizde kayıp yaşatmayacak bir araç olmasınıda düşünüyoruz. Yorumlarınızı bekliyorum.







  • bütçe kriterleri karşılamıyor. 30.000 limit, dizel/otomatik, az yakan ve zarar ettirmeyecek araç??? takipte kalıyorum, ben de merak ettim.

    not:megane bulunabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neilblack -- 26 Aralık 2013; 14:59:04 >
  • Kendi şahsi düşüncem katılırsınız veya katılmazsınız orası size kalmış. Türkiyedeki Özel Tüketim Vergisi ve Motorlu Taşıtlar vergisi sistemlerinin halkı sömürücü politikasından dolayı bütçeniz kriterleri karşılayamıyor. Şöyle ki Otomatik ve az yaksın istediğiniz zaman motorun en az 2.0 L olması lazım ki otomatik şanzıman manuele yakın bir yakıt harcaması lazım. 30 bin liraya bulunur mu bulunur. temiz midir? Hayır eskidir ve yıpranmıştır. Her ne kadar otomatik şanzumanlar günümüzde az yakmaya başlasa da bu sistemler yeni D premium ve E segmentindeki araçlara uygulanmaktadır. (D premium passat CC , 320 ,C)(E segmenti ise 5 serisi E serisi ve A6 kasa araçlardır) Yeni 525 xd ler 22 kuruş gerçek yakıtıyla göz doldurur çok iyi araçtır otomatik 8 ileri şanzumanı vardır.180 bin liradır....

    Hyundaiden uzak durulmalıdır. Aile aracı kesinlikle değildir. Güvenlik 0 a yakındır. Sürücüyü yorar ve güven hissi vermez. Benim size tavsiyem otomatik şanzumanı tercih etmezseniz daha iyi araçları alabilirsiniz. Kalan kriterleri sağlayabiliriniz. o fiyatlara megane 2 araçlar satın alınabilir. Atiktir... çok az yakar.. Dizeldir. 27 28 bin verdiğinizde temiz sunrooflu elektronik klimalı bir megane alabilirsiniz. Eksi yönleri az güven hissidir. Yol tutuşu bence zayıfıtr.( Ben passat a4 gibi araçlarla kıyaslıyorum bu arada) Ama o segmente göre yol tutuşunun hatrı sayılır. En güzel özelliği atik olması ve şekli bence. Çok da az yakar 2009 yılında 19 kuruş yaktığını bilirim :D( bizde vardı citroen xsara benzinli kullanıyorduk ondan önce 40 45 kuruş yakıyordu :D megane a geçtik zenginleştik :P )




  • Peki arkadaşlar Dacia 0km araçlar hakkında ne dersiniz ? Manuller ama yakıt baya ekonomik
  • otomatikten vazgeçersen linea
  • otomatikten vazgeç linea megane skoda bakabilirsin
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar otomatikten vazgeçtik : )
    citroen elyse 1.6 HDi exclusive aldık artık inşallah hayırlısı olmuştur.
  • çok iyi seçim hayırlı olsun az yakar çok gezersin kafan rahat edersin..
  • aracın hakkında yorumları bekleriz
    hayırlı olsn
  • ne kadara maloldu? hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.