Şimdi Ara

Yeditepe Bilgisayar ve Bahçeşehir Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LYS sıralamam iyi gelmedi.MF4 92 bindeyim.Ben de bu ikisini %50 burslu yazmaya karar verdim.İkisini de gezdim.Yeditepe kampüs gibi kampüs,kocaman.Bahçeşehir küçük ama gayet güzel bir yere benziyor.Kampüs kısmı pek de umrumda değil zaten.Yeditepe hakkında kötü şeyler de olsa genelde iyi yorumlar okudum ama
    Bahçeşehir hakkında çok fazla gitmeyin,hayatınızın hatası gibi şeyler okudum.Aklıma sınıf farklılığı geldi ama en azından mühendislik bölümünün çoğunu burslular oluşturuyor,o yüzden zengin tikilerin bir sorun yaratacağını falan sanmıyorum.Bahçeşehir'e giden 2 tanıdıkla konuştum ikisi de gayet memnundu bu yüzden bu kadar kötü yorum kafamı karıştırdı.

    Eğer Bahçeşehir'e giden ve okulu sevmeyen öğrenciler varsa tam olarak neden sevmediğini anlatırsa memnun olurum.Bilgisayar Mühendisliği bölümünün neyinin kötü olduğunu anlatırsa daha da memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Hawx -- 8 Temmuz 2015; 22:01:49 >







  • tercih rehberi


    Tercih konusunda kafanıza takılan herşeyin cevabını bulabilirsiniz.
  • Ben bu sene 2. sınıfa geçtim Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinde.Yatay geçiş yapmayı düşünüyorum , okula pek ısınamadım.Belki şehir dışından gelmemin büyük etkisi vardır bilemiyorum.İnsanlar birbirinden çok kopuk geldi
    hazırlık da okumadığım için fazla samimiyet kuramadım.Kampüs istediğimi fark ettim okuldaki kulüpler hiç aktif değil.Kısacası istediğim üniversite hayatını elde edemedim.
    Eğitim konusunda ise Bahçeşehir fena değil derste türkçe konuşmuyor hocalar ve kaliteli eğitim veriliyor bence.Yeditepe'nin eğitimini bilmem ama sosyallik arkadaşlık ve kampüs hayatı olarak daha mutlu olacağını düşünüyorum.

    Edit: Tam olarak sevmediğim özelliği kulüplerin aktifliğinin tamamen 0 olması ve öğrenci profillerinin pek iyi olmaması.3-5 kişi dışında okulda çabalayan yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdada -- 8 Temmuz 2015; 23:17:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.