Şimdi Ara

Yatırım istiyenler varsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • birincisi ki en risksiz ve basit olanı- iki site kullanarak satılan ürünleri diğer sitede adrese teslim satın alarak gönderdiğiniz ticaret. aylık 4000tl gibi bir para gerekmekte. karı 500tl -700tl arasında. İstiyenlere ücretsiz olarak yardımcı oluyorum. Kimden alacağını kime nasıl satacağını detaylı anlatıyorum.

    ikincisi biraz riskli ama karı daha çok. Bilgisayar oyunu tasarlıyorum ve yatırımcı arıyorum. Detay vermem gerekirse elimdeki bütçe ile oyunun %60 ı çıkıyor. Biraz daha kaliteli bir oyun yapmak istiyorum. Yaklaşık gereken miktar 2500$ pc ye çıkacak oyun için steam kar ortağı arıyorum. Detayları öğrendikten sonra verebileceğiniz miktarı söylüyorsunuz not ediyorum oyunun 3 levelini kurduktan sonra size gösteriyorum sizden gelen para ile 4.ve 5. levelleri yapacağım.

    üçüncüsü en karlısı oyun tasarımıyla ilgilenenlere özel olarak anlatacağım. Oyunuma yatırımcı olacak olan olursa bu projede beraber çalışabiliriz.







  • ilk yöntem için bir şirket kurmak gerekiyor mu ? uni 2.sinif ogrencisiyim cebimde 1000 lira civarı para var iş yapar mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1000tl lik ürün alır satar 200tl kazanırsın 10 günde ama diğer ürünler satılmaya devam eder onları almak için paraya ihtiyacın olur. Kısacası 4000tl gerekiyor.
  • arkadaşlar oyun için yatırımcı bulundu. ilgilenen olursa diğer oyunlarda artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.