Şimdi Ara

Yatak alırken neye dikkat etmeli? (İdaş, Yataş vs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
33.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tek kişilik 90x200 cm. boyutlarında bir yatak almayı düşünüyorum. (Artı bazasını da alacağım.) Fikir almak için girdiğim bayii, İdaş ürünleri sattığı için olacak, İdaş'ın fiyat/kalite oranının daha iyi olduğunu söyledi.
    Benim de MiraCoil denilen, tek (mucize) yaylı yatağına aklım yattı. Ancak birkaç yere daha fiyat konusunu sormak için acele etmedim.

    İdaş'ın verdiği fiyatlar 10 aylık taksitli fiyatlar. Eğer peşin olarak düşünülürse %15 indirim yapılacağını yazmış listesinde. Ama satıcı kendisinin peşinde %20 indirim yapabileceğini söylemişti. Ayrıca bir ara (yatak ve baza toplamında) 50 milyon indirim yapabileceğini söylemişti laf arasında. Sonradan bu laf kaynadı gitti.

    <i>Benim sormak istediklerim şunlar:</i>
    <b>- İdaş ürünlerinde peşin alımda en çok ne kadar indirim makuldur? (Yüzde olarak olarak.)
    - İdaş MiraCoil seçimim doğru mu? Başka bir önerisi olan bilgili biri var mı? (MiraCoil yatakların da kendi içinde kategorileri var.)</b>

    Forumda belki bu konuyla ilgili olan pek yoktur ama ben yine de şansımı bir deneyeyim. :)
    (Peşin olarak vermeyi düşündüğüm miktar 400 milyon civarı.)







  • yaklaşık 5 yıl önce aldığım 90x200 boyutlarındaki istikbal yatağımdan gayet memnunum... bunu bir alternatif olarak düşünebilirsin... ortopedi açısından sana bir tavsiyem var... tam ortopedik yatak alınca başka yatakta yatamıyorsun mesela arkadaşlarına veya bi yere siyarete gittiğin zaman o kadar rahat etmezsin... ben yarı ortopedik kullanıyorum... gayet rahat ve sağlıklı... seçiminde kolay gelsin... şimdilik aklıma gelenler bunlar...
  • Belki bu konuyla ilgilenen birileri vardır. Onları bilgilendirmek için yazayım.
    Ayın 6'sında İdaş bayisinden Mira-Coil yatak aldım. Altı için ekonomik bazasını da birlikte aldım. Daha önce bir yerde fiyat araştırdığımda, yatağın yumuşak mı sert mi olmasını tercih edeceğimi sormuştu satış elemanı. Ben önceki yatağımda kısmen içeri gömüldüğümün ve bundan rahatsız olduğumun farkında değildim, daha önce sert yatakta hiç yatmadığım için. O yüzden kesin bir yanıt veremedim bu soruya.
    Sonuçta yay sistemi ve sert olmasını tercih ettiğim için, ve "30 yıl kullan birşey olmaz." dedikleri için, Mira-Coil (Mucize Yaylı) yatak almayı kafama koymuştum. Yatak eve ilk gelince üzerine şöyle bir uzandım ve sert zeminin çok iyi olduğu ve önceki yatağımda içeri gömülmenin beni çok rahatsız etmiş olduğunu farkettim.
    Gece uykusunda ise, sabah uyandığımda yatağın fazla sert olduğu fikrine kapılmıştım. Ama zaten satıcı bana yaklaşık on günlük bir alışma devresi olacağını, ondan sonra başka yerde yatmak istemeyeceğimi söylemişti. Şu an sonuçtan memnunum ve almak isteyenlere tavsiye ederim.

    Bu arada İdaş yatak almak isteyenler için söyleyeyim. İdaş'ta müşteri listesi satış fiyatı üzerinden hesaplandığında %30 bayi karı var. Peşin alımda %15 indirim yapılacağı listesinde yazıyor ama çoğu bayi bunu %20 peşin indirimi olarak uyguluyor. Eğer fiyat konusunda pazarlık edilirse, -peşin ödemede- %25 indirim yapıp, %5 kara razı oluyorlar.




  • Ortopedik ne yarı ortopedik ne ?
  • TAm ortopedik demek ne sert ne yumuşak arada bi yatak demek.Yani en uygun olanı.Tam ortopedik olunca haliyle fiyat da artıor.
    Tam ortopedik yatak vucudun doğal şekline uyum sağlar ve en sağlıklı yataktır.
    YArı ortopedik ise vucudun şekline tam uyum sağlayamadığından adını yarı ortopedik almıştır.

    BEn 1 e 2 yataş yatağı tam ortopedik blue starı bazasıyla 600 e almıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.