Şimdi Ara

yasal uyarı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar daha önceki türkcell kampanyasından almış olduğum motorola telefonuma mesaj geldi ??? imei nolu cihazınız klonlu telefonu aldığınız yere götürün diye mesaj geldi.telefonu aldım yere gittiğimde telefonu değiştirmelerini istedim onlarda olumsuz cevap verdi böyle bir durumda ne yapmamız gerekiyor.



  • elinde belge falan varmı?bide o mesajı silme tüketici heyetine git peşini bırakma arkandayız benimde başıma farklı bi olay geldi elinde belge falan varsa hiç bırakma peşini. nefret ediyorum böyle adamlarda sorunluysa al kardeşim ne diye uğraştırıyorsun!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: NESEMS

    arkadaşlar daha önceki türkcell kampanyasından almış olduğum motorola telefonuma mesaj geldi ??? imei nolu cihazınız klonlu telefonu aldığınız yere götürün diye mesaj geldi.telefonu aldım yere gittiğimde telefonu değiştirmelerini istedim onlarda olumsuz cevap verdi böyle bir durumda ne yapmamız gerekiyor.



    artık klonlu cihazlar ayıplı mal kapsamında.değiştirmek zorundalar.böyle bir yasal hakkın olduğunu ve bunu bildiğini eğer problemi çözmezlerse yasal yollara başvuracağını söyle.olmazsa tüketici heyeti ne git dilekçe ver.
  • telefonun faturası var zaten garantili telefon acaba telefonu aldığım yer ucuz telefon umursamaz diye böyle bir şey yapmı olabilirmi. zaten kaymakamlığa başvuru yaptım sonucunu bekliyorum.ama telefonu aldığım yer ısrarla değiştirmek yerine telefonun faturasını istiyor türkcell e bildirecekmiş. acaba böyle bir şey olabilirmi. olsa bile telefonu sadece taahhüt ettiğin hattan başkasıyla kullanamıyormuşsun.
  • Evet ancak bildirdiğin hatla kullanıyorsun. Valla Turkcell kampanyasından aldığını düşünürsek, insanları kendine bağlamak için yaptığı bir ş. sizlik olduğunu bile düşünebiliriz. Bu arada orada adamların dediği değil senin dediğin önemli. Elinde ayıplı mal kapsamında bir ürün var, kanunlar senden yana, sen haklısın.

    Kısacası çöplük senin, senin lafın geçer. Zaten kaymakamlıktan da değişim kararı çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 6 Nisan 2007; 4:03:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.