Şimdi Ara

YARIN KAN VERECEĞİM SONRASINDA NASIL BESLENMELİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA. YARIN KAN VERECEĞİM. KAN VERDİKTEN SONRA ZARARLI, KARKI MADDELERİ ILE DOLU MEYVE SUYU VESAİRE VERİYORLAR. ONLARDAN ZİYADE PROTEİN TOZU , MUZ , YEŞİL ELMA VESAİRE BUNLARDAN BİRİ İŞ GÖRÜR MÜ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşbaz -- 8 Mayıs 2024; 0:59:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Özel birşey yapmana gerek yok.

    Verilen meyvasuyunu iç veya kendin dışarıdan sıvı bir içecek getir.

  • Aslında bir şey yapmana gerek yok. Suyu eksik etme sadece...

  • realgs kullanıcısına yanıt
    Verdikleri meyve suları yapar aroma vericiler, katkılı sofra şekerler vesaire ile dolu. En iyisi ben evden sıkıp götüreyim. 😃

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Meyve suyunu kan versen de vermesen de kesinlikle içme. Meyve suyu sadece şekerli meyve aromalı içecektir, başka bir şey değildir, vücudun dengesini bozar. Vücutta kan eksilince karaciğer hızlı bir biçimde kan üretmeye başlar. Ekstra birşey yapmanıza gerek yok. Mesela benim kan hemoglobin değerim üst sınıra yakın, bir ünite kan versem bile etkilenmiyorum çünkü kanımın taşıma kapasitesi zaten yüksek. Bu değeri düşük olanlar kan eksilmesinden daha hızlı etkileniyorlar. Kan verme olayı vücudun kendini tazelemesi açısından önemli. Daha güzeli hacamat olayı. Hacamatta kanın içinde sürekli bulunan kirli ve yorgun kısım vücuttan atılmış oluyor, muazzam bir rahatlama sağlıyor. Yılda üç-beş sefer yapıldığında belki ileriki yaşlarda oluşabilecek hastalıkları bile peşinen önlemiş oluyorsunuz. Batıda bu konuda yapılmış çok sayıda akademik çalışmalar var.

  • pelstina kullanıcısına yanıt

    Verdikleri limonlu maden suyunu ufak bir yudum alıp attım. Çokokreme dokunmadım bile. Gittim %100 Böğürtlen meyvesinden yapılmış yiyecek aldım katkısız onu yedim. Eve gelince de protein içerikli beslendim.

  • Düşbaz kullanıcısına yanıt

    Bu arada maden sularında bulunan mineraller vücut için olmazsa olmaz minerallerdir. Günde bir şişe maden suyu içmek aşırı derecede faydalı. Bunu içmezsen yediğin gıdalardan da vücut bunları azar azar da olsa temin eder ama maden suyu direkt doğal olarak bunu sağlıyor. Özellikle sodyum, potasyum, magnezyum ve kalsiyum her maden suyunda bol bol var. Hiç olmadı haftada bir yada iki şişeyle mineral takviyesi yapılırsa vücut saat gibi çalışır. Lifli beslenmeye de dikkat edilmesi gerekiyor.

  • pelstina kullanıcısına yanıt
    Evet katılıyorum o yüzden her gün bir tane içmeye özen gösteriyorum. Sadece oradaki ürünlere güvenmedim. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.