Şimdi Ara

Yardım lütfen mangal için aydınlatma nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malum yaz geliyor.evin balkonunda mangal yapmak için şömine benzeri tuğla bir ocak. Var. Mangalı içine koydum çok başarılı oluyor ama akşamüstü pişenleri göremiyorum karanlıktan fenerle idare ettim ama iyi olmadı. Dış ortam lambası gibi ama ısıya dayanıklı bir şeye ihtiyacım var. İnternette aradım ama çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Halojen spot ampül kullanabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seramik bir duy ve bildiğimiz 40Wattlık akkor lamba. Ben yıllardır bu şekilde kullanıyorum
  • Ben bizim yazlıktakine 220 v şerit led takmıştım

    köfte yağlarıyla can çekişerek çalışıyor
  • öneriler için çok teşekkür ederim. şerit led güzel olur ama dayanır mı bilemiyorum. seramik duy alıp halojen ampül takacağız anladığım kadarıyla. dış ortam olduğu için kapalı olsa daha iyi olurdu, su filan kaçar mı acaba içine?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halojen lambaya gerek yok. Bildiğimiz akkor lamba kullanın. LED'ler sıcaklık konusunda hassas ekipmanlardır. Mümkün olduğunca soğukta çalışması istenir uzun ömür için. Barbeküdeki mangal seviyesinin 70 cm kadar üstüne bağlayın lambayı. Benim tavsiyem barbeküye yandan bir delik delip, kabloları bu delikten içeri sokmanız ve mümkünse duyu da hemen o deliğin üstünü kapatacak şekilde monte etmeniz. Böylelikle kabloların izolasyonları ısıdan etkilenmez. Küçük ve kapalı bir alan olduğu içinde 40 Wattlık lamba bile içeriyi gün gibi aydınlatacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aeronics

    Halojen lambaya gerek yok. Bildiğimiz akkor lamba kullanın. LED'ler sıcaklık konusunda hassas ekipmanlardır. Mümkün olduğunca soğukta çalışması istenir uzun ömür için. Barbeküdeki mangal seviyesinin 70 cm kadar üstüne bağlayın lambayı. Benim tavsiyem barbeküye yandan bir delik delip, kabloları bu delikten içeri sokmanız ve mümkünse duyu da hemen o deliğin üstünü kapatacak şekilde monte etmeniz. Böylelikle kabloların izolasyonları ısıdan etkilenmez. Küçük ve kapalı bir alan olduğu içinde 40 Wattlık lamba bile içeriyi gün gibi aydınlatacaktır.

    Tekrar teşekkür ediyorum. Önümüzdeki haftasonu halledeyim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.