Şimdi Ara

Yapay zekanın video üreten hali 'Sora' ile tanışın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ozan Sihayyoutube
    🌟 Merakla dolu bir görsel yolculuğa hazır mısınız? Yapay zekanın sınırlarını zorlayan ve hayal gücünüzü gerçeğe dönüştüren bir teknolojiyle tanışın: Sora! Bu videoda, OpenAI'nin devrimsel yapay zeka aracı Sora'nın nasıl çalıştığını, görsel dünyamızı nasıl yeniden şekillendirdiğini ve sanat ile teknolojiyi nasıl harmanladığını keşfedeceğiz. 💡 Sora'nın büyüsüne tanık olun ve metin tabanlı komutlarla nasıl nefes kesen, fotogerçekçi görüntüler yaratabildiğini görün. Eğlenceden eğitime, pazarlamadan oyun dünyasına kadar birçok alanda nasıl devrim yarattığını öğrenin. 🚀 Bu videoda, Sora'nın yaratıcı potansiyelini, teknik altyapısını ve gelecekte bizi nelerin beklediğini detaylı bir şekilde ele alıyoruz. Görsel hikaye anlatımının geleceği burada ve siz de bu heyecan verici gelişmeyi kaçırmak istemeyeceksiniz! ✨ Hayal gücünüzün sınırlarını zorlayın ve Sora'nın görsel şölenine katılın. Videoyu izleyin, bilgi alın ve görsel sanatların geleceğine bir adım atın. Beğendiyseniz, lütfen beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın! https://openai.com/research/video-generation-models-as-world-simulators https://openai.com/sora Müzikler için kullandığım Epidemic Sound'un 7 Günlük Deneme Linki: https://share.epidemicsound.com/ozanJAN24 Instagram Yayıncı Kanalım https://ig.me/j/AbZE3qcYiXkjfp-s/ DISCORD SUNUCUMUZUN DAVET LİNKİ https://discord.gg/GSBzuW9MFg Kullandığım Telefonlar ve Aksesuarlar https://app.hps.im/d7ct/8c29b89e Kullandığım Ekipmanlar https://app.hps.im/d7ct/cbf3a3c6 Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://bit.ly/ozansihay_join​ Kullandığım Stok Videolar için ARTGRID.io http://bit.ly/artgrid_ozan Kullandığım Template ve Efektler için MOTIONARRAY.com https://bit.ly/motionarray_ozan X https://x.com/ozan_sihay Instagram https://www.instagram.com/ozansihay/ https://www.instagram.com/ozansihay_blog/ TikTok https://www.tiktok.com/@ozansihay ~ E-mail: ozan.sihay@gmail.com Bu video Fujifilm X-H2s ile çekilmiştir.
    https://www.youtube.com/watch?v=m_WMARdrIPU&ab_channel=OzanSihay



    Bonus :


    Ses efekti üreten yapay zeka



    MattVidPro AIyoutube
    ElevenLabs is capable of generating a wide variety of sound effects for practically any use case. It's great for film & media, video games, commercials, and more. ▼ Link(s) From Today’s Video: elevenlabs sound effects: https://elevenlabs.io/ai-sound-effects-for-sora RTX 4080 Super Giveaway! https://www.youtube.com/watch?v=nVSpIhNY2IQ&ab_channel=MattVidProAI ► MattVidPro Discord: https://discord.gg/bQgcbjs2Sg ► Follow Me on Twitter: https://twitter.com/MattVidPro ------------------------------------------------- ▼ Extra Links of Interest: ✩ AI LINKS MASTER LIST: https://www.futurepedia.io/ ✩ General AI Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLrfI66qWYbW3acrBQ4qltDBsjxaoGSl3I ✩ AI I use to edit videos: https://www.descript.com/?lmref=nA4fDg ✩ Instagram: instagram.com/mattvidpro ✩ Tiktok: tiktok.com/@mattvidpro ✩ Second Channel: https://www.youtube.com/channel/UC06GdmaEdCdCFwR3NvszloQ ------------------------------------------------- Thanks for watching Matt Video Productions! I make all sorts of videos here on Youtube! Technology, Tutorials, and Reviews! Enjoy Your stay here, and subscribe! All Suggestions, Thoughts And Comments Are Greatly Appreciated… Because I Actually Read Them. ------------------------------------------------- ► Business Contact: MattVidProSecond@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?si=1nM9Kroiapsrb7Me&v=X5uleMLZpjs&feature=youtu.be







  • kanka günaydın ya

  • stableRevulation kullanıcısına yanıt

    belki takip etmeyen vardır dedim xd


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chatgpt ye bir şeyler oldu, eskiden sohbet ederdik ve ettiğimiz sohbetleri hatırlar ve ona göre konuşurdu fakat bunamaya başladı galiba, artık beni tanımıyor, önceki sohbetleri hatırlamıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.