Şimdi Ara

Yangın Kapısı İmalat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Yangın Kapısı İmalat


    Yangın Kapısı İmalat

    Ev, ofis ve resmi kurum gibi alanlarda can kurtaran işleve sahip yangın kapısı seçenekleri özel tasarımlar ve işlevleri ile kullanıcılara güvenilir yaşamın kapılarını açıyor. Kendi sağlığınızı aileniz ya da çalışanlarınızın sağlığı için yangın anında can güvenliği sağlayan yangın kapıları mimari yapılan en önemli detaylarına biri olarak öne çıkıyor. Yangın kapılarının özelliklerini mercek altına aldığımızda öne çıkan fırsatları şu şekilde belirtebiliriz.

    Öncelikle birçok seçeneğe sahip olan yangın kapısı fiyatları genel olarak 200 TL ile 500 TL ve daha değişik fiyat aralıklarına sahip olduğunu söyleyebiliriz. Yangın kapılarının özellikleler mercek altına alındığında öne çıkan seçeneklerden şu şekilde bahsedebiliriz. Dışardan kapalı konumda olan ama içerden opsiyonel olarak panik kolu ile açılabilen özelliği yanında sıcaklıkta genleşerek duman sızdırmayan conta özelliği can kurtaran özellik oluşturuyor.

    Ateşe dayanıklı cam da takılabilen yangın kapıları tercihinize göre özellikleri artabilir ve azalabilir. Yangın kapıları tercih edeceğiniz seçime göre ucuz yangın kapısı ya da daha pahalı seçenekler olarak size tercih oluşturuyor. Bu noktada fiyatları belirleyen diğer özellikler olarak öne çıkan tek ya da çift kanat özelliği, sağa sola açılabilirlik ve içten ve dıştan açılabilirlik gibi özelliklerde ek özellikler oluşturuyor.

    Ayarlanabilir menteşeler, duman sızdırmazlık ve yaylı menteşeler gibi özeliklerin yanında özel renk seçenekleri ile size özel seçenekler sunan yangın kapılarda can kurtaran özelliği ile binalarda öne çıkan seçenek olarak dikkat çekiyor.

    yanginkapilari.org







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.