Şimdi Ara

Yamaha A-S301 vs Denon PMA-600NE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 3-4 sene vintage pioneer sistemimi yükseltmeye karar verdim. Bir süre önce Audio Technica ATWLP50PB satın aldım, şu anda kafamda yeni bir amfi alıp, yeni pikabım ve mevcuttaki CD playerım ve pioneer cs-777 hoparlörler ile bir süre kullanmak, bu sırada vintage pioneer sistemimin bütün katlarını satacağım. Sattıktan sonra hoparlör yükseltmesi de yapmayı planlıyorum. 3-5 amfiye kadar modelleri indirdim, pikabı da sıfır almışken daha yeni bir model amfi satın almak istiyorum. En son kafama takılan modeller başlıkta görüldüğü üzere Yamaha A-S301 ve Denon PMA-600NE modelleri. Zaman zaman televizyonumu da bağlamak için dijital optik ses çıkışı olan modellere baktım, bu giriş iki modelde de mevcut. Denon amfide dahili bluetooth desteği olması ihtiyacım olması durumunda bilgisayar veya telefondan bağlanmak için güzel bir özellik, Yamaha modeli bluetoothu desteklese de dahili olarak sunmuyor bunu, harici Yamaha adaptörle sağlıyor. Genelde çok yüksek sesle müzik dinlemiyorum bu yüzden Yamaha'da Loudness ayarı olması benim için bu modelin artılarından. Ayrıca Denon bir çift Stereo hoparlör + Sub Woofer desteklerken Yamaha modeli iki çift stereo hoparlör(A,B,A+B) + Sub Woofer destekliyor. Sunacağı ses kalitesi, içerisindeki DAC'ın ve diğer parçaların kalitesi ve materyal kalitesine odaklanarak bir seçim yapmak istiyorum. Bu modelleri deneyimleyenlerden fikirlerini rica ediyorum. Teknik özellikleri altta mevcuttur. Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkür ediyorum.


    Yamaha A-S301 vs Denon PMA-600NE


    Yamaha A-S301 vs Denon PMA-600NE







  • Bende Yamaha AS-701 var. memnun muyum? Evet memnunum. Olağanüstü bir amfi mi? hayır değil, ne ka ekmek o ka köfte. Denon'u bilmiyorum, zaten bilsem de pek fark etmez çünkü kendi sistemimde ve kendi odamda, kendi materyalimle veya başkasının sisteminde vs. dinlemiş olacağım için yargım öznel olacaktır.


    Bu nedenle hiç dinlemediğim ama bir ara ciddi ciddi almaya niyetlendiğim (hala niyetim var) Onkyo A-9010 amfiyi öneriyorum. Şahsen dinleme fırsatım olmadı ve olsa bile yukarıdaki gerekçe yüzünden referans olamaz ama pek çok değerlendirme sitesinde hep yüksek övgüler almış bir amfi, hatta tam bir fiyat/performans canavarı gibiydi yorumlara bakınca. Onun halefi A-9110'u aynı hararette öneremem. A-9010 gerçekten bir küçük dev amfi olarak nitelendirilmişti neredeyse tüm uzmanlarca.


    Artık sıfırı yok ama 2. elde bazen satışa çıkıyor.

  • Merhabalar, fiyat olarak çıkabileceğiniz uç nokta buysa ve bu iki model arasında kaldıysanız aslında sizin kullanım senaryonuza en uygun modeli tercih etmeniz yeterli. İki model de bilinen iki dev Hifi markasının ürünleri ve bulundukları seviye için oldukça kaliteli modeller . Denon için Bluetooth desteği gibi bir artı yön var ama onun dışında hangi ampfilikatörü seçerseniz seçin , gerek malzeme kalitesi gerekse ses kalitesi olarak birbirlerine çok yakınlar. Ses tonu farklılığı dışında bir fark duymak mümkün olmayacaktır kısacası .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.