Şimdi Ara

Yalnızlıktan Stresten Saygısızlıktan Bunalmış WoW Severler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belki konu başlığını görünce farklı bir şey bekliyor olacaksınız ama "evet" bu bir guild tanıtımı : ) Fakat "nolifer" kavramına uygun şekilde oyun oynayan kişilerin olduğu, egosu yüksek kibirli insanların olduğu bir ortam değil. Aksine sadece "oyun" oynamasını seven samimi, içten bir ortamda eğlenmeyi seven kişilerin olduğu bir ortam. Guild chatte WoW'dan sıkılıp "hadi CoD yapalım" dediğinizde her zaman karşılık alabileceğiniz bir ortam : ) Oyun içerisinde değil oyun dışında da beraber vakit geçirebilen bir ortam... İşte sizlerle... Buyrun : )

    Server: Frostmane
    Faction: Alliance
    Guild Name: Iron Hand


    Guild Ortamı ve Amacı

    Iron Hand olarak 2 yıla yaklaşan guild geçmişimiz ile “herkes denedi ama olmadı, çok gördük bu tarz şeyleri” diye yapılan olumsuz düşüncelere rağmen çizgimizi bozmadan CASUAL seviyede oyunumuza devam ettik. Amacımız samimi arkadaşlık ortamı içerisinde oyunu keyifli bir şekilde oynamaktır. WOTLK ve CATA contentlerini bu arkadaşlık ortamında eğlenerek tamamladık. (Cataclysm 12/12 olarak tamamlanmıştır)

    Yaş ortalamasının yüksek olduğu(28-30) ortamımızda yeri geldiğinde ciddi olabilen ama genel olarak eğlenceli ve aktif bir sohbet vardır. Haftanın 3 günü akşamları toplanıp imkan oldukça düzenli olarak raid yaparız. Bunun haricinde Pazar gününde eski raidleri yaparız(ICC, Naxx, Ulduar vb.). Şu an için ciddi seviyede RatedBG deneyimimiz olmadı. Fakat PVP amaçlayan arkadaşlarımızın sayısında artış olduğu için 4.2 ile RatedBG organizasyonlarını belirli günlerde ciddi seviyede planlamayı hedefliyoruz.

    WoW’u Vanilla ve TBC döneminden bu yana oynayan kemik kadromuzun yanında WOTLK ile başlayan yeni ve istekli arkadaşlarımızda bulunmakta. Her şeyden önce “saygılı bir üsluba” özen gösteririz. BG, DG ya da Raidlerimizde yapılan hatalara karşı hiç kimse azarlanmadı, cezalandırılmadı. Uygun üslup ile doğru olan anlatılır ve sonucunda da kişi her zaman hatasını telafi eder. İşinden, okulundan geldikten sonra stres atmak için oyun oynayan kişileriz ve bu yüzden gergin ve saygısız bir ortamı kaldıracak yapılarda değiliz. Ancak progresslerimizide ciddiyetle gerçekleştiririz. Raid öncesi herkes taktikleri okuyup izlemekle yükümlüdür ve flask, food gibi gereksinimler kişinin sorumluluğundadır. Yani işimizi de ciddiye alırız. : )

    Sonuç olarak sosyal bir ortam arayan, pvp ve pve yapmak isteyen belirli bir level ya da class zorunluluğu olmayan(raidler hariç) ortamımıza reaktif yerine proaktif oyuncuları bekliyoruz.


    Cataclysm Progress

    Blackwing Descent: 6/6 (clear)
    The Bastion of Twilight: 4/4 (clear)
    Throne of the Four Winds: 2/2 (clear)

    Şu an ki contenti 12/12 olarak bitirmiş durumdayız. Progresslerimiz casual seviyededir ve haftanın 3 günü (Perşembe, Cumartesi ve Pazartesi) 20:00 – 00:00 arası esneyebilen saatlerde raid yapılmaktadır. Progresslere sadece Raid Memberlar katılır ve bu rankın belirli standartları mevcuttur. Raidlerimizi class eksiği olmadan 10man olarak tamamladık ancak 4.2 patchi ile 2. 10man ya da 25man grup ile progress yapma hedefindeyiz. Bu yüzden şu an için özel bir class isteğimiz yok. Progress yapmayı amaçlayan, oynadığı classa hakim, araştırmacı, proaktif arkadaşları aramızda görmeyi istiyoruz.

    Oyun içerisinden Ghostsavior, Nasxalze, Tosûnpasa, Nevriye, Nénharma, Mophien ve Kalonâ isimli arkadaşlara ulaşabilirsiniz. Forumdan özel mesajla veya ghost_man_8@hotmail.com ile msnden irtibat kurabilirsiniz.

    forum.wow-turk.com/iron-hand/







  • Belli ki başarılı ve eğlenceli bir guild. Keşke vaktim olsada bende bu tarz bi guild de raid yapabilsem . Şuanlık sadece pvp ile ilgileniyorum . Başarılarınızın devamını dilerim
  • Teşekkürler : ) Keyif alınarak yapılan herşeyde sonuç "iyi" olur. Hiç bir zaman "erkenden" content bitirme ya da gear derdine düşmedik. Yeri geldi iş yoğunluğu sebebiyle 2 hafta raid düzenleyemedik. Yeri geldi işe gitmeyip tek 1 bossta saatler harcadık. Yeri geldi h.sonu raidlerini iptal edip bir şehirde toplanıp oyun dışında vakit geçirdik : ) 4.2 ile beraber ciddi seviyede RatedBG günlerimiz olacak. Eğer onda da bir şeyler yapabilecek seviyede olursak pvp için ayrı başlıklar açmayı planlıyoruz. PVP oyuncuları için. Belki o zaman aramıza katılmak istersiniz : )

    Not: Konu hala günceldir.
  • Üye alımlarımız devam etmektedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.