Şimdi Ara

Yağız Telekomdan Arc S almak 699 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar. Yağız telekom linktede görüldüğü üzere 699 fiyatla SIFIR Xperia Arc S satıyor, almayı düşünüyorum. Daha önce alışveriş yapan kardeşler var mı, varsa yardımcı olabilir ler mi? Kayıt ve donanımsal problem olur mu, olursa ne olur?

    XPERIA ARC S 699 TL

     Yağız Telekomdan Arc S almak 699 TL







  • satici kimdir bilemem ama arc s neden arc dan bile daha ucuza satiliyor onu anlayamadim bende anneme almak istiyorum cok hos bir telefon ama bi arizasi falan mi var acaba bukadar dustu fiyati bir bilgisi olan varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu firma benimde ilgimi çekti daha önce alışveriş yapmış bir arkadaş çıkar umarım
  • Bu cihazı buradan alırsak pasaport kaydıymış,imeiymiş uğraşmayız değil mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bahçelievlere gittim, orada öyle ne bir firma ne bir mağaza ne de bir satış yeri vardı, bir markete uğradım buranın en üst katı ama kapandı dediler.
    Resimlere de bakarsanız, muhtemelen yurt dışından (çinden) satın alınan toplu telefonları burda kayıt ettirip satıyorlar. Sahibinden.com daki telefonları arıyorum iki telefon da yönlendirilmiş ve meşgule atıyor ama mesaj atınca mesaj iletiliyor. Kesin bir dalaverelik var.
    Bu arada yapmış olduğum derin tatbikat neticesinde Arc S gibi telefonlarda iki kalite oluyormuş biri normal kalite diğeri çinden gelen ucuz kaliteymiş. Yani bize satmaya çalıştıkları 699tl olan çin kalitesidir, muhtemelen.
    Netice olarak burdan kesinlikle telefon almayı tavsiye etmem. Telefonları meşgule yönlendiren bir satıcı!dan ne beklenir ki zaten.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.